Obavijesti

Sport

Komentari 41

Milan s devetoricom uzeo tek bod Empoliju, Valencia slavila

Milan s devetoricom uzeo tek bod Empoliju, Valencia slavila
3

Nogometaši Valencije svladali su Getafe u prvoj nedjeljnoj utakmici 23. kola Primere 1-0, a Milan je u čudnoj utakmici protiv Emolija odigrao 1-1 završivši s devetoricom

VIDEO

Milan ne prestaje iznenađivati ovosezonskim rezultatima, slično kao i njegov gradski rival Inter. Momčad Filippa Inzaghija odigrala je 1-1 protiv Empolija na San Siru. To joj je tek peti osvojeni bod u 2015., čime je druga najlošija momčad u talijanskom prvenstvu.

Mattia Destro u 40. minuti doveo je "rossonere" u vodstvo i tako upisao prvijenac za novi klub, ali nije to bilo dovoljno za pobjedu. Točno na sredini drugog dijela Maccarone je glavom vratio na 1-1, a Tavani je u 83. mogao donijeti i preokret kada je iskoristio loše ispucavanje Diega Lópeza i gađao prazan gol. Golman Milana dirao je loptu rukom izvan šesnaesterca pa je dobio izravan crveni, a do kraja je i Paletta izašao zbog ozljede, pa je kraj utakmice domaćin dočekao s desetoricom.

Na sreću Inzaghija i Milana, Empoli u preostalih desetak minuta nije uspio iskoristiti brojčanu prednost, pa su "rossoneri" ostali u gornjoj polovici ljestvice, na desetom mjestu. Empoli je sa šest bodova manje 14.

Sammirovi ne mogu u gostima

Getafe je na Mestallu došao sa željom da pokuša ostvariti dobar rezultat, ali i ne primiti gol. Nije uspio niti jedno od to dvoje. Porazom od Valencije 1-0 momčad Quiquea Sáncheza Floresa primila je gol 13. utakmicu u nizu, što joj je najgora serija otkako igra u Primeri.

Iako rezultat to ne odaje, gosti iz Madrida odigrali su slabu utakmicu. U 90 minuta uputili su tek tri udarca od kojih je jedan išao u okvir, a Valencia je pucala 13 puta. Povremeni hrvatski reprezentativac Sammir počeo je u jedanaestorici gostiju i igrao do 66. minute.

Igor Kralj/PIXSELL

Presudni trenutak dogodio se 19 minuta prije kraja, kada je Juan Rodríguez srušio Álvara Negreda u šesnaestercu, a Španjolac je sam i pogodio iz penala za konačnih 1-0 iako je Sarabia u nadoknadi sa samo nekoliko metara mogao donijeti remi gostima.

Valencia je ovom pobjedom vratila četvrto mjesto koje joj donosi Ligu prvaka s dva boda ispred Seville. Getafe je na 14. mjestu, četiri boda iznad zone ispadanja.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.