Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kao i najesen: Opet su Pavard i Lewandowski srušili Berlince

Kao i najesen: Opet su Pavard i Lewandowski srušili Berlince
2

U 39. minuti Subotić je potpuno nepotrebno udario Leona Goretzku po nozi, skrivio penal, a potom je tu priliku s bijele točke iskoristio Lewandowski. Perišić je ušao s klupe

VIDEO

Berlinski Union i Bayern susreli su se u utakmici 25. kola Bundeslige i prvom vikendu od povratka nogometa nakon korona virusa. Bavarci su slavili 2-0.

Iako je u uvodnim minutama domaća momčad bila bolja te je imala čak dvije prilike koje nisu uspjeli iskoristiti Ujah i Bülter, Bavarci su ubrzo preuzeli inicijativu. Ivan Perišić je susret započeo na klupi.

U 18. minuti Thomas Müller zabio je nakon asistencije Sergea Gnabryja, a sudac je priznao gol, no onda se uključio VAR i rekao - zaleđe je, gol ne vrijedi!

Četiri minuta kasnije izvrsnu je priliku imao i Robert Lewandowski, no nije je iskoristio.

U 39. minuti Subotić je potpuno nepotrebno udario Leona Goretzku po nozi, skrivio penal, a potom je tu priliku s bijele točke iskoristio Lewandowski.

Krajem sudačke nadoknade prvog poluvremena Pavard je snažno opalio s dvadesetak metara, no lopta je ipak otišla pored gola.

Početkom drugog dijela s lijeve strane se sjurio Gnabry, pokušao doći do prostora da se izvuče na udarac, no branič mu nije dao te je blokirao njegov udarac. Par minuta kasnije Müller je odlično petom namjestio loptu Goretzki, koji je loptu poslao par milimetara pored gola...

U 55. minuti Müller se briljantno sjurio s desne strane, prevario čuvara, poslao loptu u šesnaesterac Lewandowskom, no on je bio u previše nezgodnoj poziciji za zabiti gol glavom.

Union Berlin cijelo vrijeme igra otvoreno i dolaze do mnoštva poluprilika, ali nikako da iskreiraju nešto opasnije. Ipak, ako ovako nastave, mogli bi naći rupu u bavarskoj obrani.

U 76. minuti Gnabry je briljantno prolazio kroz protivničku obranu, potom loptu proslijedio dalje Comanu, no njegov ubačaj potom nije našao nikoga. Dvije minute poslije Gnabry se našao u fantastičnoj prilici, no nije ju znao iskoristiti.

Ali Pavard! Bio je najviši u skoku i on je taj koji je riješio domaćine u 80. minuti! Pet minuta kasnije u igru je ušao i Perišić, no nije bilo vremena za veći učinak hrvatskog reprezentativca.

Dva gola prednosti za Bayern zadržana su do kraja utakmice te su Bavarci odnijeli kući tri boda. Sad su četiri boda ispred drugoplasirane Borussije Dortmund.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub