Obavijesti

Sport

Komentari 6

Vardy se ženi, a Hodgson mu poručuje: Molim te, nemoj piti

Vardy se ženi, a Hodgson mu poručuje: Molim te, nemoj piti
1

Samo u filmovima moguće je vidjeti scene kakve su ove sezone doživjeli nogometaši Leicestra. Grupa otpisanih igrača napravilo je nemoguće, a prvi među jednakima Vardy sad se i ženi. Hodgson naravno ima savjet...

VIDEO

Roy Hodgson za Jamieja Vardyja ima samo jedan savjet koji je ujedno i ime njegovog suigrača iz Leicestera Drinkwatera. "Please, drink water", jasna je poruka engleskog izbornika napadaču pred vlastito vjenčanje da pokuša što manje piti alkohol.

Iza Vardyja je sezona iz snova, potpuno je izašao iz anonimnosti i omogućio je "lisicama" naslov prava, a istu stvar sad želi ponoviti s reprezentacijom na Euru. Dok će ostatak reprezentacije marljivo trenirati, Hodgson je i već spomenutom Drinkwateru dopustio odlazak na vjenčanje.

- Nadam se da će biti umjeren, tj. vjerujem da će biti umjeren. Pitajte ga želi li malo prodivljati, ako vam odgovori "da", onda ga slobodno malo maltretirajte po novinama. Znam da jako želi putovati s nama u Francusku pa vjerujem da će biti dobar na idućem treningu - poručio je Hodgson svojim igračima.

Englezi igraju iduću utakmicu s Australijom u petak, a Hodgson je Vardyja odlučio izostaviti s popisa za tu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jamie nas je sve pozvao, ali naravno da je nemoguće to izvesti - pohvalio je napadača Hodgson.

Kao i većina profesionalnih sportaša, Vardy je svoje vjenčanje planirao za ljeto kad nema igračkih obaveza. Prošlo ljeto Hodgson ga je pozvao za prijateljske utakmice pa je vjenčanje pomaknuto za ovo ljeto.

- Rekao mi je da se ženi, pa sam mislio da neće biti s nama. Odmah je prošlo ljeto zbog reprezentacije otkazao vjenčanje. Ove godine će se ipak održati. On je profesionalac i zna što je dopušteno - zaključio je priču oko vjenčanja izbornik.

Cijeli slučaj prokomentirao je i sam napadač:

- Neće biti medenog mjeseca. Uzet ću slobodno na kraju iduće sezone pa ćemo onda uživati. Ja sam profesionalac i znam što mogu, a što ne. Naravno da ću se pobrinuti da se naspavam, a nadam se da će moj govor biti kratak i sladak - dodao je Vardy.

Engleska Euro otvara utakmicom protiv Rusije, a cijela nacija polaže nade  Vardyja, koji se čini se napokon smirio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna