Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vaso dobio batine pa se smijao: 'Ako vas netko pita, bilo je top'

Vaso dobio batine pa se smijao: 'Ako vas netko pita, bilo je top'

Crnogorac se nije dobro proveo na FNC-u 3 u Zagrebu, koji ste mogli gledati ekskluzivno na 24sata. Ali i nakon što mu je Ivica Trušček servirao "giljotinu" bio je dobro raspoložen

VIDEO

Crnogorac Vaso Bakočević (30) bio je jedna od najvećih zvijezda eventa Fight Nation Championship 3 koji se u petak održao u zagrebačkoj dvorani American Top Teama. I nije se najbolje proveo.

"Psihopat" je u glavnoj borbi večeri izgubio od Ivice "Terrora" Truščeka (32) giljotinom u drugoj rundi, a mogao je i prije. Jer hrvatski borac dominirao je tijekom cijelog meča i u revanšu pokazao da je bolji borac.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je "Terror" sredio "Psihopata"

Pokretanje videa...

Pogledajte kako je 'Terror' sredio 'Psihopatu' 13:49

Tražili smo Vasu nakon meča za komentar, ali odmah se pokupio iz ATT-a. Nije išao ni u svlačionicu, nego ravno u hotel. Gdje se javio pratiteljima na Instagramu i pokazao lice devastirano udarcima.

- Vrhunski je bilo. Ako vas netko pita, bilo je top - rekao je Vaso i nasmijao se u svom stilu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vaso nakon FNC-a 3

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević nakon FNC-a 3 00:46

- Bilo je očekivano napeto i teško, umorio sam se od udaranja njega, koliko god to smiješno zvuči! Jednom sam bio u neugodnoj situaciji, ali bio sam u takvoj tisuće puta i izvukao se - rekao je Trušček nakon meča i dodao:

- Dobio sam giljotinom, za koju je on mislio da ne valja, ali moja je giljotina na svjetskom nivou. Forgy nije štedio na pojasu. Da je kod Vase, bilo bi mi svejedno, a ovako mi je drago da ga je masno platio.

Prvi put Ivica ga je dobio prije sedam godina na FFC-u, a i u revanšu je potvrdio nadmoć. Kakve su šanse da dođe do trilogije?

- Neću ga sad prozivati, bolji sam, iskusniji od njega, cijenim ga, volim ga gledati, ali bolji sam borac - rekao je Ivica.

Vasu, međutim, u kavezu želi drugi Hrvat, Francisco Croata Barrio (31), koji je pobijedio Srbina Aleksandra Jankovića gušenjem.

- Dajte mi onog patuljka gore - jasan je bio Barrio nakon pobjede.

POGLEDAJTE CIJELI EVENT FNC3:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića