Sport

Komentari 24

Vaterpolisti istrčali u gaćicama na ulicu: Bilo je stravično, kao tsunami! Dečki su bježali van

Vaterpolisti istrčali u gaćicama na ulicu: Bilo je stravično, kao tsunami! Dečki su bježali van

Ta silna količina se počela valjati. Poput tsunamija se prelijevala preko ruba bazena, do tribina. Užas! Toliko su svi bili prestravljeni, da su momci istrčali van u kupaćim gaćicama, bosi i goli van iz zgrade, rekao je izbornik Ivica Tucak

Hrvatska je vaterpolska reprezentacija u trenucima potresa u utorak trenirala u Zagrebu, na plivalištu uza Savu. I dobrano su se protresli i u bazenu!

- Momci su bili unutra, ali i oni kao i svi uz rub bazena ne da smo osjetili potres, nego je bilo stravično. Voda se počela prelijevati preko ruba bazena, kao da je tsunami. Sve nešto škripi, tutnji. To je bio toliki strah da su dečki istrčali iz bazena, ali ne iz vode nego iz zgrade bazena. Onako, u gaćicama - prepričao je izbornik Ivica Tucak, a prenio HVS.

Hrvatska i Nizozemska susrele se u posljednjem kolu skupine B europskih kvalifikacija Hrvatska i Nizozemska susrele se u posljednjem kolu skupine B europskih kvalifikacija

Pripreme "barakuda" su prekinute, bazen zatvoren, a igrači su se razišli kućama i trebali bi se opet okupiti 2. siječnja navečer u Zagrebu.

Europski kvalifikacijski turnir Svjetske lige počinje 8. siječnja u Debrecenu.

Najčitaniji članci