Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Vaterpolska sirena Petra: Novi kalendar je baš pun pogodak...

Snimali smo u Opatiji i bilo je odlično. To nam je drugi zajednički kalendar, snimili smo i zimski, rekla nam je Petra Bukić, najbolja hrvatska vaterpolistica i kćer legendarnog Perice Bukića

Foto: Šime Eškinja
9 komentara

Ako pitate djevojke, ne postoji ništa bolje od kalendara vaterpolista. Pitate li muškarce, jednako će vam reći za vaterpolistice. A upravo su ‘Barakude’ i ‘Jadranske sirene’, kako zovu mušku i žensku reprezentaciju, snimili zajednički kalendar.

- Snimali smo u Opatiji i bilo je odlično. To nam je drugi zajednički kalendar, snimili smo i zimski - rekla nam je Petra Bukić, najbolja hrvatska vaterpolistica i kćer legendarnog Perice Bukića.

POGLEDAJTE VIDEO

Baš sam odlično ispala, ha, ha, ha

Na fotografijama su po jedan vaterpolist i vaterpolistica, a prema prvim reakcijama kalendar bi se mogao razgrabiti filmskom brzinom.

- Prezadovoljna sam kalendarom, sviđaju mi se fotografije, mislim da je pun pogodak. Kako sam zadovoljna svojom fotografijom? Prezadovoljna, mislim da sam odlično ispala, ha, ha - kaže Petra.

Večeras će se u Dubrovniku, na noći hrvatskog vaterpola, dijeliti nagrade za 2018.

Tako će Petra drugi put zaredom podignuti trofej za najbolju hrvatsku vaterpolisticu Hrvatske.

- To mi je velika čast, eto, s te osobne strane sam zadovoljna, kao i s klupske, no s reprezentativne baš i ne.

Hrvatske vaterpolistice igrale su na Europskom prvenstvu u Barceloni i u skupini bile posljednje. Izgubile su od Francuske, Grčke, Nizozemske i Italije, te remizirale s Izraelom.

- Nije bilo dobro, glupo bi bilo da kažem da sam zadovoljna, kad mislim da smo mogle i morale bolje. Gubili smo neke utakmice za koje mislim da smo mogle pobijediti, neke igrale izjednačeno, iako smo bile bolje.

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Naši partneri pišu
Message