Obavijesti

Sport

Komentari 2

Vatreni klinci dobili pojačanje: I Rafael će brzo trčati terenima

Vatreni klinci dobili pojačanje: I Rafael će brzo trčati terenima
1

Kapetan Luka Modrić je najiskusniji i najstariji član momčadi, a sa suprugom Vanjom ima troje djece - sina Ivana te kćerke Emu i Sofiju, čime je njihova obitelj najbrojnija Među Vatrenima

VIDEO

Rafael Brozović. On je najnovije pojačanje 'vatrenih beba'. Marcelo Brozović i njegova supruga Silvija dočekali su u nedjelju dolazak svog drugog djeteta, a hrvatski veznjak je zbog velikog dana za svoju obitelj dobio poštedu od izbornika Zlatka Dalića pa ga u ponedjeljak nije bilo u Omišu na okupljanju i prvom treningu reprezentacije.

Brozovići već imaju kćerkicu Auroru pa su se sada priključili četveročlanim obiteljima Varenih među kojima su od ranije (od trenutne postave A vrste) Rakitići, Lovreni i Perišići. Po jedno dijete sa svojim suprugama (barem za sada) imaju Lovre Kalinić, Domagoj Vida, Milan Badelj i Mislav Oršić, dok preostala 'klapa', većinom mlađa, još uvijek nije niti oženjena, a tek su rijetki koji su u braku, a bez prinove.

Kapetan Luka Modrić je najiskusniji i najstariji član momčadi, a sa suprugom Vanjom ima troje djece, čime je njihova obitelj najbrojnija Među Vatrenima. Najstariji je devetogodišnji Ivano, Ema ima šest godina, a malena Sofia je nedavno proslavila drugi rođendan.

Marcelo Brozović i supruga Silvija imaju kćerkicu Auroru koja se rodila u proljeće 2017. godine, a sada su dočekali sinčića Rafaela. Ivana Rakitića nimalo ne brine to što je okružen samo ženama. Sa suprugom, Španjolkom Raquel imaju dvije kćerke - starija Althea ima šest godina, a Adara je tri godine mlađa. Dejan Lovren sa suprugom Anitom ima dvoje djece, kći Elenu (7) i sina Josipa (4), a Ivan i Josipa Perišić su roditelji Leonarda (6) i Manuele (5).

Lovre Kalinić i supruga Jelena roditelji su prekrasne kćerkice, supruga Milana Badelja, Martina, prošle je godine rodila sina Jona Davida dok su Mislav i Suzana Oršić su roditelji jednogodišnjeg Manuela. Igrač Dinama pri svakom golu ljubi tetovažu na ruci posvećenu njegovoj obitelji.

I naravno, možda i najpoznatiji klinac među Vatrenima je maleni David, sin Domagoja i Ivane Vide koji gotovo svaku utakmicu izađe sa svojim tatom na teren, a u Rusiji je redovito slavio na travnjaku pobjede, zabijao golove Vatrenima... Kada je Hrvatska u lipnju u Osijeku igrala protiv Senegala, David je bio ispred tate u trenutku dok je svirala himna, a oduševio je čitavu Hrvatsku jer je i on stavio svoju malenu ručicu na srce i gledao u zastavu u svečanom trenutku.

SP 2018, Hrvatska - Engleska
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao