Obavijesti

Sport

Komentari 84

'Vatreni' opet protiv kiše: Past će je više nego na Maksimiru...

'Vatreni' opet protiv kiše: Past će je više nego na Maksimiru...
1

Da HNS nije premjestio utakmicu Hrvatske i Finske iz Osijeka u Rijeku, "vatrenima" bi ozbiljno prijetio scenarij iz Maksimira prije mjesec dana. Ovaj će put, dapače, kiše pasti još i više

VIDEO

Vremenske neprilike, sasvim je izvjesno, ponovno bi mogle stvarati velike probleme hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja u petak igra pretposljednju utakmicu (prvog dijela) kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

"Vatreni" će Finsku dočekati na riječkoj Rujevici koja će, prema prognozama, morati "popiti" veliku količinu kiše.

- Cijeli će dan padati jaka kiša, a sveukupno bi je moglo pasti između 20 i 50 litara po četvornom metru - rekao je meteorolog RTL-a Nikola Vikić Topić.

Prije mjesec dana, kad je Hrvatska na Maksimiru dočekala Kosovo, palo je 25 litara kiše po četvornom metru. Utakmica se tada morala prekinuti i nastaviti idući dan, zbog čega je reprezentacija izgubila dragocjeno vrijeme i svega dva dana poslije izgubila u Turskoj.

Sada će padalina gotovo sigurno biti više, stoga je odluka HNS-a u zadnji čas da se utakmica preseli iz Osijeka u Rijeku sasvim sigurno bila dobra jer obilno će kišiti i u Slavoniji. Za razliku od Gradskog vrta, travnjak na Rujevici mješavina je prirodne i umjetne trave i dosad nikad nije imao problema s količinom vode. Nadajmo se da će tako biti i ovaj petak.

Kiša bi na Kvarneru do početka utakmice (20:45) trebala prestati, no ojačat će bura koja će puhati i olujnim udarima. Bez obzira na sve, Hrvatska mora svladati Fince želi li odlučivati sama o svojoj sudbini uoči zadnjeg kola u Kijevu i kao prvoplasirana izravno otići na Mundijal.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u utorak prvi trening na igralištu u sklopu kampa stadiona NK Rijeka. Filip Bradarić: Drago mi je da smo na Rujevici, teren je u dobrom stanju i vjerujem da će nas navijači nositi do pobjede. Bila bi mi čast zaigrati na Rujevici.

Posted by NK Rijeka on 3. listopada 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige