Obavijesti

Sport

Komentari 152

Velika gesta Modrića. Otišao u svlačionicu Armenije i poklonio dres: 'Najbolji nogometaš ikad'

Velika gesta Modrića. Otišao u svlačionicu Armenije i poklonio dres: 'Najbolji nogometaš ikad'

Kako ga ne bih hvalio. Čast je i privilegija igrati protiv njega, rekao je golman armenske nogometne reprezentacije Ognjen Čančarević kojemu je Modrić uručio dres

VIDEO

Nekoliko minuta nakon što je na terenu Maksimira proslavio odlazak na Euro 2024. Luka Modrić napravio je potez vrijedan divljenja. Otišao je u svlačionicu Armenije. I dok su se protivnički igrači htjeli fotografirati s njim, on je imao dar za Ognjena Čančarevića.

- Sinu sam rekao da ću igrati protiv najboljeg na svijetu. Pitao me jesu li to Mbappe ili Haaland, a ja sam rekao: ne, to je Luka Modrić - kazao je srpski golman koji brani za Armeniju u intervjuu za 24sata.

Gospodski pristup Luka je nagradio dresom.

- Kako ga ne bih hvalio. To je najbolji nogometaš u povijesti naših prostora. Nemam riječi. Čast je i privilegija igrati protiv njega - rekao je Čančarević.

Euro 2024 Qualifier - Group D - Turkey v Armenia

Ovako je vidio utakmicu:

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi i zasluženom plasmanu na Euro. Probali smo s mladom ekipom bez dva standardna igrača se nametnuti. Mislim da smo se čak i uspjeli u prvom dijelu, ali sve je presjekao gol Budimira u 43. minuti.Hrvatska je imala inicijativu tijekom cijele utakmice - rekao je Čančarević.

Može li Hrvatska daleko na Euru?

- Naravno da može. Možda je bila rezultska kriza, ali to sve bude i prođe. Ovo je jedna iskusna ekipa koja zna igrati velika natjecanja. Želim im sve najbolje.

U večeri velike hrvatske fešte nedostajao je samo bolji stadion.

- Pa da, čudno. Imam dosta prijatelja u Hrvatskoj i Zagrebu, svi kažu da je isti problem. Nadam se da će se nešto uskoro promijeniti. Ja sam iz Srbije pa sam navikao na ovakve stadione. Ali da... Smatram da reprezentacija koja postiže ovakve rezultate zaslužuje lijep stadion - zaključio je Čančarević.

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 152

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige