Obavijesti

Sport

Komentari 20

Povijesna pobjeda "medvjeda" u Rusiji: Srušili Salavat Julajev

Povijesna pobjeda "medvjeda" u Rusiji: Srušili Salavat Julajev
1

Hokejaši Medveščaka došli su do povijesne pobjede u Rusiji. Na ruskoj mini-turneji "medvjedi" su na drugom od četiri uzastopna gostovanja slavili kod Salavat Julajeva

VIDEO

"Medvjedi" su nakon boda u Nižnjekamsku otputovali na drugu od četiri gostujuće utakmice na ruskoj turneji. "Medveščak" je stigao u Ufu i uzeo puni plijen protiv Salavat Julajeva, kluba koji je prije dvije godine podigao Gagarin pokal. "Medvjedi" su slavili 3-2 što je njihova prva pobjeda na ruskom tlu.

<<<Vratili se na led: 'Medvjedi' pali u Nižnjekamsku nakon penala>>>

U posljednje tri utakmice Medveščaka triput su pobjednika odlučivali penali. I ovoga puta bilo je tijesno. "Medvjedi" su sjajno odigrali prvu trećinu utakmice i poveli 2-0. Zabili su Cheechoo i Jessiman.

Kad je Carle zabio za 3-0 Medveščaka u drugoj trećini činilo se kako je utakmica riješena. No "medvjedi" su sve zakomplicirali. Mirnov je zabio u drugoj trećini za smanjenje vodstva da bi Pihlstrom u posljednjoj dionici igre golom donio dramu. Salavat je krenuo po izjednačenje, opasno su prijetili, ali "medvjedi" su se obranili i uzeli važne bodove u gostima.

- Znali smo da će početak utakmice biti važan. Zato smo htjeli biti mi ti koji će uzburkati situaciju na ledu. Salavat je jako dobra momčad pogotovo u igri s igračem više, znali da moramo biti disciplinirani i da moramo izbjegavati kazne - rekao je nakon utakmice trener Medveščaka, Mark French i dodao:

- Dobro je što je Salavat napravio pritisak na kraju utakmice, a ne na početku kao što smo očekivali. Ovdje smo odigrali jednu od najboljih prvih trećina u gostima.

KHL:

  • Salavat Julajev - Medveščak 2-3
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem