Obavijesti

Sport

Komentari 146

Veliki izbor: Tko je najvatreniji nogometni reprezentativac?

Veliki izbor: Tko je najvatreniji nogometni reprezentativac?
6

Tradicionalni izbor Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni' podržava 24sata. Čitatelji mogu glasovati za svog favorita među nominiranima!

VIDEO

'Vatrena krila' naziv je već tradicionalnog izbora za najvatrenijeg hrvatskog nogometnog reprezentativca. Izbor od 2008. godine održava klub navijača 'Uvijek vjerni', a ove joj se godine u organizaciji pridružio i 24sata. Dosadašnji dobitnici nagrade su Vedran Runje, Josip Šimunić i Darijo Srna. 

Udruga je ove godine nominirala pet hrvatskih reprezentativaca: 
Vedran Ćorluka
Luka Modrić
Mario Mandžukić
Nikica Jelavić
Stipe Pletikosa

Svog favorita za titulu 'Najvatreniji reprezentativac u 2012. godini' odaberite u anketi ispod teksta!

Glasujte i osvojite potpisani dres!

Samo na našem portalu do 7. prosinca u 10 sati imate priliku glasovati za jednog od pet nominiranih sportaša, a svi koji glasuju mogu sudjelovati i u nagradnom natječaju u kojem ćemo 10 najmotiviranijih navijača nagraditi potpisanim dresom Hrvatske nogometne reprezentacije, a jednoga mogućnošću sudjelovanja u ceremoniji dodjele nagrade pobjedniku izbora. Uvjerite nas zašto baš vi trebate osvojiti ove nagrade!
Ukoliko se želite natjecati za nagradu, kliknite OVDJE i ispunite obrazac za prijavu. 

'Uvijek vjerni' okupljaju 18.000 navijača

Klub navijača 'Uvijek vjerni' je službeni navijački klub krovnog hrvatskog nogometnog tijela (HNS) i okuplja sve navijače hrvatske reprezentacije sa 18.000 članova,  te 25.000 prijatelja na Facebooku. Navijači su prepoznati u pozitivnom svijetlu od  Predsjednika države , Vlade RH, MUP-a i MVP, Ministarstva branitelja i Ministarstva obrazovanja kao partner o problematici navijanja .
Član kluba 'Uvijek vjerni' kaže NE: nacionalnoj, vjerskoj i rasnoj netrpeljivosti, provokacijama i vrijeđanju, neprimjerenom i antisocijalnom ponašanju, nasilju, vandalizmu i huliganizmu. Kohezivna su snaga hrvatskog navijanja, kodeksom kluba jasno distancirani od svih huligana i huliganskog ponašanja. Organiziraju navijačka okupljanja prije domaćih utakmica reprezentacije, te putovanja na službena i prijateljska gostovanja reprezentacije u inozemstvo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika