Obavijesti

Sport

Komentari 15

Veliki preokret - Franck Ribery ide u Man United?!

Veliki preokret - Franck Ribery ide u Man United?!
1

Ribery je okrenuo ploču, čak više ni ne spominje odlazak, ali navodno je to - zatišje pred buru. Sir Alex Ferguson je ozbiljno zagrizao za Francuza

VIDEO

Prije nekoliko je dana Bayern odbio 80 milijuna eura za Francka Riberyja uz riječi kako očekuju najmanje 94 milijuna, a da je za 100 milijuna - slobodan.
Samo nekoliko dana poslije za Francuza stigla je ponuda Manchester Uniteda. Ne da nisu ponudili nerealnih 100 milijuna, nego nude “samo” 40 milijuna eura.
Isprva se možda čini da je Alex Ferguson “poludio”, ali ova je priča mnogo složenija nego što se čini na prvi pogled. Onaj isti Ribery koji je do prije neki dan pod svaku cijenu htio prodaju, koji je na službeno slikanje došao u Olićevu dresu, odjednom je potpuno promijenio ploču.
- Najbitnije je da se pripremim za sljedeću sezonu koju ću provesti u Bundesligi. Hvala svima koji su me podupirali posljednjih tjedana i bili uz mene - rekao je jedan od najboljih igrača svijeta.
Razlog ovoj iznenadnoj preobrazbi je, naravno, novac! Bayern isplaćuje bonus za lojalnost klubu, a Francuz će taj uvjet ispuniti 14. kolovoza. S obzirom na to da je ta svota navodno sve samo ne bezazlena, srce mu opet kuca za Bayern.
No kad lova sjedne, Ribery je spreman “dignuti sidro”. Do kraja prelaznog roka ostat će 15 dana, a tada Manchester United kreće u akciju. Pritisak odlaska trebao bi biti prejak, Ribery i Ferguson trebali bi “slomiti” Bavarce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju