Sport

Komentari 0

'Veliki prijatelji smo s Hrvatima, ali nadamo se da ćemo dobiti'

'Veliki prijatelji smo s Hrvatima, ali nadamo se da ćemo dobiti'

Igrali smo s Hrvatskom dva puta, jednom sam nastupio i ja kao igrač. Jednom je to bilo 2010. godine kada smo osvojili naslov. To su lijepa sjećanja protiv njih, izjavio je Troicki

Izbornik srpske muške teniske reprezentacije Viktor Troicki (35) izjavio je uoči polufinalnog susreta Davis Cupa protiv Hrvatske u Madridu kako se nada i trećoj pobjedi u isto toliko dvoboja u međusobnim susretima.

POGLEDAJTE VIDEO: Čilić i Martić uoči Srbije

- Igrali smo s Hrvatskom dva puta, jednom sam nastupio i ja kao igrač. Jednom je to bilo 2010. godine kada smo osvojili naslov. To su lijepa sjećanja protiv njih -  izjavio je Troicki u obraćanju medijima.

Godine 2008.  pobijedila je u četvrtfinalu 4-1 u Splitu, a 2010. godine u prvom kolu 5-0 u svom gradu Kraljevu.

- Nadam se da će se serija nastaviti, idemo po pobjedu. S hrvatskom momčadi smo veliki prijatelji, a nadam se da će na kraju sve dobro ispasti za nas - dodao je.

Davis Cup Quarter-Final - Serbia v Kazakhstan

Srbija je u četvrtfinalu eliminirala Kazahstan u srijedu u Madridu dok je Hrvatska izbacila Italiju u ponedjeljak u Torinu.

- Za mene je ovo sada nova uloga jer sam prvi put kapetan momčadi. Nakon toliko godina igranja ovo je drugačije jer sada na terenu podupirem igrače. Ponosan sam na momčad jer među nama postoji dobra kemija pa sve ide kako treba", zaključio je Troicki. Susret Hrvatske i Srbije počinje u petak u 16 sati.

Najčitaniji članci