Sport

Komentari 19

Veliko srce šampiona: Miočić je organizirao donacije za Petrinju

Veliko srce šampiona: Miočić je organizirao donacije za Petrinju

MMA zvijezda pokrenuo je akciju pomoći Hrvatskom crvenom križu preko prodaje zastava. "Svaki se djelić računa, nadam se da možemo pomoći. Bog vas blagoslovio", rekao je Miočić u videu

Bliži se mjesec dana od razornog potresa u Banovini, a problemi tamošnjih stanovnika tek su se počeli rješavati i izvjesno je kako će mnogi dugo ostati u alternativnom smještaju.

Pomažu mnoge javne osobe, a u ponedjeljak se javio jedan od najpoznatijih američkih sportaša, k tome hrvatskog porijekla. Najveći teškaš u povijesti UFC-a Stipe Miočić (38).

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe za Petrinju

- Ne znam jeste li čuli, ali Hrvatsku je pogodio snažan, razoran potres i treba im sva moguća pomoć. Surađujem s jednom tvrtkom koja proizvodi zastave i za svaku narudžbu s mojim promotivnim kodom 25 posto odlazi Hrvatskom crvenom križu - rekao je Stipe u videu na Instagramu, gdje ga prati 1,4 milijuna ljudi.

- Svaki je djelić pomoći dobrodošao. Nadam se da možemo pomoći. Hvala vam i Bog vas blagoslovio - dodao je Miočić.

Stipe ne zaboravlja hrvatske korijene i rado ih ističe gdje god se pojavljuje. Za dva mjeseca, 27. ožujka, čeka ga nova obrana teškaškog pojasa protiv Francisa Ngannoua (34).

Vatrogasac iz Clevelanda pobijedio ga je u siječnju 2018. jednoglasnom sudačkom odlukom, a ne sumnjamo da će Kamerunac opet pasti. Hrvatska opet neće spavati...

Najčitaniji članci