Sport

Komentari 33

'Verratti je najbolji veznjak na svijetu, bolji je i od Modrića'

'Verratti je najbolji veznjak na svijetu, bolji je i od Modrića'

Zdenek Zeman jedno vrijeme trenirao je Marca Verrattija u Pescari, a o svom bivšem igraču ima samo riječi hvale. Uvjeren je Čeh kako je igrač PSG-a najbolji veznjak svijeta pa čak i da je bolji od Modrića...

Marco Verratti igra na poziciji koja je izrazito teška. On želi preuzeti odgovornost, igra u oba pravca, samo ga suigrači često ne razumiju. Za mene je on najbolji veznjak na svijetu, bolji je i od Modrića - ispalio je legendarni Čeh Zdenek Zeman

On je jedan period bio trener Verrattija i to iz vremena dok su obojica bili u Pescari, ali ovom izjavom je malo pretjerao zbog čega su ga brojni nogometni ljubitelji počeli ismijavati. 

Član PSG-a nekad prije slovio je za nasljednika legendarnog Andree Pirla u talijanskoj reprezentaciji, a također je trebao postati jedan od najboljih veznjaka. 

Prelaskom u PSG njegova karijera doživjela je strelovit uspon, ali nakon odličnog početka, talijanski veznjak ostao je na mjestu.

Iako je s momčadi iz prijestolnice Francuske osvojio nevjerojatnih 20 trofeja u nepunih sedam sezone, nikako nije mogao napraviti veći iskorak u najelitnijem klupskom natjecanju Ligi prvaka, a također se sa svojom Italijom nije plasirao na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, prvi put nakon 60 godina.

S druge strane, naš Luka Modrić osvojio je s Real Madridom četiri titule Lige prvaka, od čega tri u nizu, te je kao kapetan poveo Hrvatsku do povijesnog srebra na Svjetskom prvenstvu. 

Osim toga, Fifa i Uefa proglasile su ga najboljim nogometašem svijeta i Europe, a na odličnom je putu i da osvoji Zlatnu loptu čime bi prekinuo vladavinu Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji su jedini osvajači te nagrade u posljednjih 10 godina.

Najčitaniji članci