Obavijesti

Sport

Komentari 16

Veterani Dinama ostali u čudu: Ne zanimaju nas klupske bitke, niti smo dio bilo kakvih frakcija!

Veterani Dinama ostali u čudu: Ne zanimaju nas klupske bitke, niti smo dio bilo kakvih frakcija!

Ne želimo da se naša imena nalaze među onima koji su dali 'podršku potpisnicima zahtjeva za sazivanjem izvanredne Skupštine', nas te borbe nimalo ne zanimaju, stoji u priopćenju dijela veterana Dinama

U Maksimiru nikad mira. I uvijek nekakve napetosti. Danas smo tako vidjeli priopćenje Veterana GNK Dinamo koji su uputili javnu podršku potpisnicima zahtjeva za sazivanje izvanredne sjednice Skupštine. Tu se našlo 28 imena od kojih su mnogi ostali iznenađeni što im se ime uopće spominje u ovom slučaju. Njihov demantij prenosimo u cijelosti:

Pokretanje videa ...

zagonetni čačić o mamiću 00:14

Poštovani, 

Neugodno smo iznenađeni, pomalo i šokirani današnjim priopćenjem Veterana GNK Dinamo, kao i činjenicom da se naša imena nalaze među onima koji su javnim putem dali "podršku potpisnicima zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine Dinama". Nitko od nas nije se niti u jednom trenutku odlučio za davanje podrške jednoj strani, niti nas zanimaju klupske bitke, borbe za prevlast u voljenom nam klubu. 

Mi bivši igrači Dinama kojima je Dinamo iskreno u srcu ne želimo biti svrstavani u nekakve frakcije niti da se naše ime koristi za bilo kakve propagande. I baš zbog toga priopćenje u ime Veterana GNK Dinamo najoštrije osuđujemo i demantiramo, niti želimo da se naša imena više spominju u takvom kontekstu. Mi najiskrenije volimo ovaj klub, nekad kao igrači, danas kao vatreni navijači Dinama.

Nitko od nas danas nema nikakve koristi od Dinama niti bismo je željeli imati, već samo želimo da Dinamo i dalje bude uspješan klub koji će iza sebe imati cijelu vojsku vjernih navijača. I da današnji igrači uživaju u podršci kakvu smo mi imali, kako bi i oni Dinamo nosili do velikih pobjeda i trofeja. Mi ne želimo da Dinamo ikome služi za privatne svrhe ili ovakve obračune, mi smo iskreni dinamovci i nama je ovaj klub iznad svega.

1. Jerko Leko
2. Ivan Kelava
3. Hrvoje Štrok
4. Jasmin Agić
5. Domagoj Abramović
6. Branko Strupar
7. Mario Jozić
8. Etto