Obavijesti

Sport

Komentari 14

Veznjak AEK-a: Tužno je što su navijači PAO-a podržali Dinamo

Veznjak AEK-a: Tužno je što su navijači PAO-a podržali Dinamo

Pobjedu nad rivalom Panathinaikosom posvetio je Michalisu Katsourisu, koji je preminuo u neredima uoči utakmice Lige prvaka AEK-a i Dinama

VIDEO

Koji dan nakon što je hrvatska policija uhitila devetoricu Bad Blue Boysa nakon što je Grčka za njima izdala Europski uhidbeni nalog, a još je jedan u bijegu, na derbiju Panathinaikosa i AEK-a u ponedjeljak je domaća navijačka skupina Gate 13 razvila ogroman transparent "Free the boys" (Oslobodite dečke) i pružila podršku ljudima u zatvoru.

Video pogledajte OVDJE.

Taj je potez razljutio AEK-ovu delegaciju koja nije htjela početi s utakmicom dok ne uklone taj transparent. Tako je i bilo. AEK je, pak, iznenadio i pobijedio 2-1 za odlazak na četvrto mjesto grčke Super lige.

Veznjak atenskih žuto-crnih Kostas Galanopoulos (25) nakon utakmice kritizirao je potez navijača Panathinaikosa koji su htjeli ukazati na činjenicu da je stotinjak BBB-a u zatvorima diljem Grčke zbog sumnje u povezanost oko ubojstva Michalisa Katsourisa 7. kolovoza.

- Ovu pobjedu posvećujemo Michalisu i njegovoj obitelji. Rastužilo me što su Panathinaikosovi navijači uzvikivali poruke podrške zagrebačkom Dinamu. Srećom, bilo je nekih koji nisu bili za taj potez - rekao je Galanopoulos.

Leicester City v AEK Athens - UEFA Europa League - King Power Stadium

Nakon ispadanja u play-offu Lige prvaka od belgijskog prvaka Royal Antwerpa AEK je u pozitivnoj seriji od četiri utakmice bez poraza, u međuvremenu je u četvrtak srušio premijerligaša Brighton na gostovanju u Europskoj ligi 3-2.

- Trebala nam je ova pobjeda jer je Panathinaikos stabilan klub koji se popravlja iz utakmice u utakmicu. Uspjeli smo i presretni smo, osjetio sam da smo svježiji i agresivniji od protivnika, a momčad nam je od prošle godine izgradila karakter - dodao je Galanopoulos, koji je u klubu već osam godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu