Obavijesti

Sport

Komentari 24

Veznjak Chelseaja upucavao se curi i dobio batina od šestorice

Veznjak Chelseaja upucavao se curi i dobio batina od šestorice
1

U jednom trenutku sklupčao se na tlu dok mu je ostatak ekipe skakao po gležnju. Neki su se derali 'polomite mu noge'. Znali su da je Premierligaš, bilo je krvi posvuda, rekao je jedan od svjedoka

Nogometaš Chelseaja na posudbi u Burnleyju Danny Drinkwater doživio je fizički napad, javljaju engleski mediji. Zaskočila su ga šestorica muškaraca nakon što se upucavao djevojci drugog nogometaša, a sve se dogodilo u Manchesteru.

Drinkwater odlučio se opustiti jednu večer u noćnom klubu u Manchesteru, ali sve je pošlo po zlu kada se posvađao s Kgosijem Ntlheom, inače braničem Scunthorpe Uniteda, te ga je osiguranje izbacilo iz noćnog kluba.

Drinkwater nije odustajao i nastavljao je opsjedati djevojku trećeg, neimenovanog nogometaša, a kad ga je osiguranje izbacilo našao se oči u oči sa šest bijesnih likova.

Napali su ga tupim predmetima, navodi The Sun, a iz cijele tučnjave izašao je s masnicom ispod oka, natečenim čelom, posjekotinom na obrazu te izlupanim gležnjem. Zbog ozljeda bi mogao izbivati s terena i do mjeseca dana.

- U jednom trenutku sklupčao se na tlu dok mu je ostatak ekipe skakao po gležnju. Neki su se derali 'polomite mu noge'. Znali su da je Premierligaš, bilo je krvi posvuda - rekao je jedan od svjedoka za The Sun.

Detalji cijele priče još uvijek su nepoznati, ali zna se da nogometaš čija je djevojka nije upleten u incident.

O svemu se oglasio i Drinkwaterov glasnogovornik.

- Danny zna da je zabrljao i spreman je prihvatiti svaku kritiku. Jako dobro zna da se ne smije dati isprovocirati i da mora pobjeći od takvih situacija. Čitavu stvar će riješiti s ljudima iz kluba privatno i iskreno.