Sport

Komentari 3

Vida pozdravlja Slavonce: Učim svirati, nađite i vi zanimaciju...

Vida pozdravlja Slavonce: Učim svirati, nađite i vi zanimaciju...

Iako je tursko prvenstvo trajalo duže od drugih u Europi, ipak je prekinuto zbog pandemije korona virusa. Domagoj Vida (30) nalazi se u Istanbulu i u izolaciji je pronašao zanimaciju

Korona virus paralizirao je većinu svijeta pa tako i sportska događanja. Sportaši treniraju po posebnim programima, iskorištavaju vrijeme koje su nekad provodili na terenu te se sad druže s obiteljima. Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida (30) je u Istanbulu otkud je pozdravio svoje Osječane.

POGLEDAJTE VIDEO

- Veliki pozdrav svim mojim Slavoncima, prijateljima i navijačima NK Osijek. Nadam se da ste dobro i da uživate kući sa svojim obiteljima. Ja sam pronašao zanimaciju, pokušavam naučiti svirati kontru. Nadam se da ćete i vi imati neki sličnih ideja i da ćete sa svojim najbližima naučiti plesati ili svirati neko kolo. Teška su vremena, ali nadam se da se ubrzo vidimo na nogometnim terenima, na kavi u nekom kafiću. Šaljem vam velike pozdrave iz Istanbula i kao što bi rekao Štef: 'Ne daj Slavonijo da ti zamru njive! - poručio je Domagoj Vida.

A njegovi kolege iz NK Osijeka zabavljaju se svakodnevno što možete pratiti i na Facebook stranici kluba. Od izazova tehniciranja c papirom do ispovijesti Vedrana Jugovića o životu s punicom... Osječanima u izolaciji nije dosadno. A polako niče i Pampas čiju daljnju izgradnju nije spriječila ni korona.

Najčitaniji članci