Obavijesti

Sport

Komentari 38

VIDEO Kaotične scene u Turskoj: Livakovića pogodili s tribina kovanicom i raskrvarili ga!

VIDEO Kaotične scene u Turskoj: Livakovića pogodili s tribina kovanicom i raskrvarili ga!

Bivši suigrači iz Dinama Dominik Livaković i Mislav Oršić susreli su se u 30. kolu turskog prvenstva. Fenerbahče je slavio 3-2 kod Trabzonspora i nastavio utrku za titulu. Oršić je večeras prvi put bio u kadru, a utakmicu su obilježili brojni incidenti

VIDEO

Galatasaray i Fenerbahče ove sezone svijet su za sebe u turskom prvenstvu. Bježe konkurentima 30 bodova i vode dramatičnu bitku za naslov prvaka. Svaki pogrešan korak može biti koban u toj neizvjesnoj utrci, a zamalo ga je napravio Fenerbahče koji je teškom mukom slavio na gostovanju kod trećeplasiranog Trabzonspora (3-2).

Bila je to dramatična utakmica puna tenzija, a na kraju susreta nastradao je Dominik Livaković kojeg su domaći navijači pogodili kovanicom u glavu i raskrvarili mu bradu. Liječnici su mu zaustavili krvarenje pa se utakmica nastavila nakon nekoliko minuta.

Video pogledajte OVDJE 

Nije tu kaosu došao kraj. Nedugo nakon toga su se igrači obje momčadi međusobno potukli, nastala je gužva na terenu, a nepoznata osoba, vjerojatno huligan s tribina, zaletjela se prema hrvatskom golmanu i udarila ga šakom u glavu! Bez obzira na sve što je prošao u današnjem susretu, Livaković će biti spreman za okupljanje i prijateljske utakmice.

Video pogledajte OVDJE 

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - Union Saint-Gilloise v Fenerbahce

Gosti su na poluvremenu vodili 2-0 golovima Freda i činilo se kako će to biti lagana šetnja do tri boda, ali Trabzon im je priredio dramu u nastavku. Enis Bardhi je u 63. minuti sjajno pogodio u lijeve rašlje iz slobodnog udarca, smanjio na 2-1 i razljutio hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića.

Oršić prvi put na klupi 

Livi je bio na lopti, no udarac je bio prejak i nije ga uspio zaustaviti. No, to ga je razbjesnilo. Nekoliko puta je žestoko rukom udario po stativi i jasno pokazao koliko je ljutit na sebe.

Video pogledajte OVDJE 

U 78. minuti novi šok za Fenerbahče. Trezeguet je izjednačio na 2-2 iz jedanaesterca, ali gostima je izuzetno vrijednu pobjedu donio Batshuayi koji je zabio za tri boda u 87. minuti.

Mislav Oršić bio je izvan terena od srpnja i priprema u Sloveniji kada se teško ozlijedio. Iza njega je dugačko i naporno razdoblje tijekom kojeg se uspješno oporavio od teške ozljede koljena. Već dulje vrijeme trenira s momčadi i večeras je prvi put bio u kadru, ali nije ulazio u igru. Slijedi reprezentativna stanka tijekom koje će legenda Dinama pokušati vratiti staru formu i nametnuti se treneru Trabzonspora za nastavak sezone, a Livakovića u ponedjeljak u Zagrebu čeka reprezentativno okupljanje uoči turnira u Egiptu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju