Obavijesti

Sport

Komentari 8

VIDEO Sosa zabio golčinu, Kovač i Wolfsburg teško nastradali protiv Leipziga i Joška Gvardiola

VIDEO  Sosa zabio golčinu, Kovač i Wolfsburg teško nastradali protiv Leipziga i Joška Gvardiola
3

Borna Sosa bio je najbolji igrač Stuttgarta u velikoj pobjedi od 3-0. Upisao se i među strijelce fantastičnim golom iz slobodnog udarca u 60. minuti, a Joško Gvardiol i Leipzig uvjerljivo su pobijedili Wolfsburg

VIDEO

Stuttgart je s 3-0 pobijedio Köln i time prekinuo niz od tri poraza u Bundesligi. Hrvatski reprezentativac Borna Sosa (25) zabio je prekrasan gol iz slobodnog udarca za 2-0 i odigrao je sjajnu utakmicu za Stuttgart.

Sosa je u 60. minuti majstorski izveo slobodni udarac i majstorski pogodio u rašlje. Golman Marvin Schwabe nije mogao ništa učiniti da zaustavi odličan udarac Hrvata.

Gol Borne Sose pogledajte OVDJE.

Fantastičan gol bio je samo kruna na sjajnu igru 'vatrenog'. Sosa je na utakmici imao još tri ključna dodavanja, tri osvojena duela i 4 precizna ubačaja. Njegova dominacija na lijevoj strani terena bila je presudna za Stuttgart.

Težak poraz Kovačevog Wolfsburga

Pobjedu na gostujućem terenu upisao je i RB Leipzig koji je golovima Emila Forsberga u 14., Konrada Leimera u 85. i Dominika Soboszlaja u 92. minuti svladao Wolfsburg Nike Kovača s 3-0.

Bundesliga - RB Leipzig v Union Berlin

Bartol Franjić je ostao na klupi domaćina, a Joško Gvardiol (21) odigrao je cijelu utakmicu za goste. Leipzig je i dalje peti na tabeli i ima 39 bodova, dok je Wolfsburg sedmi sa devet bodova manje.

Bundesliga - RB Leipzig v Union Berlin

Kiks Bayerna

Borussia Mönchengladbach pobjedom je produžila niz nepobjedivosti protiv Bayerna na pet utakmica u svim natjecanjima.

Bayern je u utakmicu ušao osnažen pobjedom nad PSG u Parizu u Ligi prvaka, no nakon samo deset minuta isključen im je branič Dayot Upamecano.  Igrajući s igračem manje 80 minuta, Bayern je doživio drugi poraz u svim natjecanjima u sezoni 2022/23, nakon ligaškog poraza kod Augsburga sredinom rujna.

Bundesliga - Borussia Moenchengladbach v Bayern Munich

Golove za Gladbach zabili su kapetan Lars Stindl (13), Jonas Hofmann (55) i Marcus Thuram (84), dok je Eric Maxim Choupo-Moting izjednačio u 35. minuti, a Mathys Tel dao privid nade u dodanom vremenu (90+3).

Bundesliga - Borussia Moenchengladbach v Bayern Munich

Ovim porazom Bayern ostaje na 43 boda, jedan više od Union Berlina (42), koji u nedjelju popodne  dočekuje Schalke i koji u slučaju pobjede može povesti. Borussia Dortmund (40) može se vratiti u egal s Bayernom ako u nedjelju uspije pobijediti protiv berlinske Herthe.

Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju