Obavijesti

Sport

Komentari 8

VIDEO Čudesni Ivanušec kao na terminu: Poslao bombu u rašlje pa igrača Rijeke po burek...

VIDEO Čudesni Ivanušec kao na terminu: Poslao bombu u rašlje pa igrača Rijeke po burek...

Dinamo je u 35. kolu HNL-a došao u goste Rijeci koja se bori za treće mjesto. Utakmica je to bez rezultatskog značaja za hrvatskog prvaka, igrači iščekuju godišnji odmor, ali 'modri' su poigrali s Riječanima

VIDEO

Luka Ivanušec (24) je na početku sezone bio jedan od najkritiziranijih igrača Dinama. Od standardnog reprezentativca i ponajboljeg igrača HNL-a za kojeg su se ispitivali europski klubovi, postao je neprepoznatljiv. Blijeda izdanja u HNL-u i Europi prekrižila su ga s popisa za Svjetsko prvenstvo u Katru. Dalićeva odluka ga je pogodila, ali i potaknula da mora potražiti rješenje kako izaći iz krize. Osvanuo je drugi dio sezone, a osvanuo je i novi Luka.

Pokretanje videa...

Bad Blue Boysi i Dinamovi igrači slave novi naslov prvaka na Macoli 00:56

Ivanušec se preporodio u nastavku sezone i jedan je od najboljih igrača Dinama. Od deset golova u HNL-u, čak osam je zabio u drugom dijelu. Majstor s loptom u nogama, španer koji 'modrima' donosi dimenziju više kada je u pravom izdanju i kojeg je užitak gledati. Jedan od onih kojem se lopta lijepi za nogu. I to gledamo iz utakmice u utakmicu.

Rijeka i Dinamo sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a

Vratio se u reprezentaciju, sve su glasnije priče o njegovom odlasku iz Dinama za cifru od 15-ak milijuna eura, a sada je opet pokazao što još ima u svome repertoaru.

Dinamo je u 35. kolu HNL-a došao u goste Rijeci koja se bori za treće mjesto. Utakmica je to bez rezultatskog značaja za hrvatskog prvaka, igrači iščekuju godišnji odmor, ali 'modri' su se dominantno postavili od samog početka. Kontrolirali su posjed, prijetili preko Špikića pa poveli 1-0 u 43. minuti sjajnim golom Luke Ivanušeca! 

Rijeka i Dinamo sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a

Dugo su 'modri' vrtjeli loptu i kombinirali. Baturina je došao do lopte, prostor se otvorio na rubu šesnaesterca, a Dinamovoj desetki ponudio se Ivanušec koji je primio loptu i krasno pogodio desne rašlje. Labrović ništa nije mogao. 

Dinamo je u 62. minuti povisio na 2-0 golom Sadegha Moharramija, a opet je sve zakuhao nadahnuti Ivanušec koji se poigravao. Kao na terminu je izvozao Vukčevića pa ga poslao po burek i jogurt, poslao loptu u peterac gdje se odbila pa sretno došla do Moharramija koji ju je zakucao u mrežu. 

Golove pogledajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
Gdje gledati uživo Tottenham - Manchester City: Derbi koji bi mogao odlučiti prvaka Engleske
HRVATI LOVE NASLOV

Gdje gledati uživo Tottenham - Manchester City: Derbi koji bi mogao odlučiti prvaka Engleske

Spursi su se u recentnoj povijesti pokazali kao crna mačka Manchester Cityju, a večeras će za njih navijati i gradski rivali. Tottenham se bori za Ligu prvaka, a Manchester City ganja četvrti naslov prvaka zaredom