Obavijesti

Sport

Komentari 10

VIDEO Dalićev povratnik zabio dva komada hitu prvenstva. Pogledajte golove Budimira!

VIDEO Dalićev povratnik zabio dva komada hitu prvenstva. Pogledajte golove Budimira!

Hrvatski napadač zaslužio je novi poziv u hrvatsku reprezentaciju, a odmah potom potvrdio je dobru formu. U ovoj sezoni već je zabio sedam golova od čega šest u tek 12 kola La Lige

VIDEO

Ante Budimir (32) se početkom tjedna vratio u hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon što je izbornik Zlatko Dalić iznio novi popis za nadolazeće europske kvalifikacije protiv Latvije u Rigi i Armenije u Zagrebu za dva tjedna.

Hrvatski napadač je zaslužio novi poziv, a samo pet dana kasnije potvrdio je dobru formu na susretu 12. kola La Lige gdje je za svoju Osasunu zabio dva gola hitu španjolskog prvenstva Gironi (2-4), momčadi koja je nakon ovog susreta skočila na vrh ispred Real Madrida.

Statistika Ante Budimira

Budimir je prvi postigao u 25. minuti. Odlično je ostavio loptu suigraču, a zatim se sjajno snašao te nakon odbijanca poravnao rezultat na 1-1. Mirno je pospremio loptu u mrežu visoko iznad Paula Gazzanige i poništio prednost Girone koju je prethodno osigurao Martin u 16. minuti.

>> VIDEO GOLA OVDJE

Idući je stigao u nastavku, u 55. minuti. Johan Mojica je odlično ubacio, a Budimir snažno pucao glavom u donji desni kut. Gazzaniga ni ovaj put nije mogao ništa i Osasuna je okrenula rezultat.

>> VIDEO DRUGOG GOLA OVDJE

Budimir je tako stigao do sedmog pogotka ove sezone od čega je šest zabio u samo 12 kola elitnog razreda španjolskog nogometa, a jedan dodao u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Ipak, domaćin nije izdržao i Girona se uspjela vratiti. Igrala se 71. minuta kada je Artem Dovbik vratio goste u život zabivši za 2-2.

A onda je uslijedio novi preokret u Pamploni. Viktor Cigankov se snašao nakon dobro odigrane akcije i uz malo sreće ugurao loptu u mrežu. Dva Ukrajinca su dvama važnim golovima donijeli Gironi novo vodstvo.

Točku na i stavio je Garcia u 90. minuti nakon proigravanja Portua, za konačnih 4-2 i pobjedu Girone u ludoj utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...