Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Europski prvak stigao je kući: Tin iz Dubrave, heroj ulice

VIDEO Europski prvak stigao je kući: Tin iz Dubrave, heroj ulice
9

Pobijedio sam i kladionice, kazao je europski prvak u gimnastici Tin Srbić koji je u ponedjeljak stigao u Zagreb iz Turske, a tamo su mu prijatelji priredili doček i zapjevali: "Bježite ljudi, bježite iz grada..."

VIDEO

Najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić (26) vratio se u ponedjeljak u Hrvatsku iz Turske, gdje je izdominirao na Europskom prvenstvu u Antalyi i osvojio zlato na preči.

Avion iz Istanbula sletio je na Franju Tuđmana sa sat vremena zakašnjenja, a čekali su ga već tradicionalno otac Saša, majka Karin, pas Zdenko i nekolicina prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček europskog prvaka u Dubravi

Pokretanje videa...

Doček Tina Srbića 01:24

A onda je stigao u svoju Dubravu, gdje su mu priredili pravi doček prvaka uz bakljadu i pjesmu. "Tin iz Dubrave, heroj ulice", orilo se poslije 23 sata Međugorskom ulicom koju je ekipa nakratko blokirala za promet i zapjevala: "Bježite ljudi, bježite iz gradaaa...".

- Jučer je bilo vruće glave, sad je umorne. Odužio se put, zato malo i kasnimo. Teško je puno govoriti. Imao sam veliku želju osvojiti zlato ne zbog samog zlata. Nakon Olimpijskih igara razmišljao sam koji cilj da sam sebi postavim, da tome težim, da bolje treniram, da mogu još nešto ostvariti. Postavio sam si taj cilj, europsko zlato. Iskreno, nisam ni sam očekivao da će tako brzo doći. Sretan sam zbog toga - rekao je Srbić.

Srebrni Talijan Carlo Macchini dobio je slabiju ocjenu za samo 0,033.

- Bio sam nervozan, uzela me trema tako da sam bio cijeli dan pospan, ali naučio sam i to kontrolirati. Osjećao sam se kao jedan od kandidata za zlato. Ja i Macchini smo bili jednaki, to je i ocjena pokazala. Pobijedio sam i kladionice, one su me stavile na drugo mjesto. 

'Puno mi je lakše nastupati u finalima'

U sedam finala osvojio je šest medalja, a tek mu je 26.

- Moglo je biti sedam od sedam da je sve bilo kako treba... Ali da, podatak je stvarno nestvaran. Ne znam što bih rekao. Nije da sam se trudio da u svakom finalu mora biti medalja, već jednostavno, puno mi je lakše nastupati u finalu.

Početkom lipnja dolazi u Osijek, a tu bi trebao izvesti i novu vježbu.

- Planiram nešto novo, nešto teže za Osijek. Nadam se pokazati to pred domaćom publikom - rekao je Srbić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao