Obavijesti

Sport

Komentari 7

VIDEO Evo kako je Ante Delija demolirao Brazilca u polufinalu

VIDEO Evo kako je Ante Delija demolirao Brazilca u polufinalu

Pao je na koljena, a u kavez su utrčali Mirko Filipović i Stipe Drviš koji su ga izgrlili i emotivno proslavili Delijin drugi uzastopni plasman u finale, koje je na rasporedu u studenom

Bilo je gotovo prije nego je i počelo! Ante Delija fantastično je tehničkim nokautom zaustavio brazilskog suparnika Renana Ferreiru u prvoj rundi polufinala PFL-ova turnira te će se u studenom boriti za novčanu nagradu od milijun dolara!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Delija je dominirao od prve do zadnje sekunde borbe, držao kontrolu, suvereno vladao protivnikom i na koncu zasluženo slavio. Teškim 'čekićima' natjerao je suca Marca Goddarda na prekid u prvoj rundi.

Pao je na koljena, a u kavez su utrčali Mirko Filipović i Stipe Drviš koji su ga izgrlili i emotivno proslavili Delijin drugi uzastopni plasman u finale. Tamo je bio i prošle godine, ali izgubio od Brune Cappelozze poslije mukotrpnih pet rundi sudačkom odlukom.

Sada će imati priliku osvojiti milijun dolara jer će biti istaknuti favorit protiv starog znanca. Drugi polufinalist i Delijin suparnik u finalu je Matheus Scheffel, kojeg je Delija nokautirao u travnju ove godine u grupnoj fazi. Finale je 25. studenog.

POSLUŠAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU: