Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO 'Gdje si, Messi?' Australci prozvali Lea, odmah im je zabio

VIDEO 'Gdje si, Messi?' Australci prozvali Lea, odmah im je zabio

Presretan sam, napravili smo još jedan korak prema naslovu, rekao je Lionel nakon trećeg gola u Katru, devetog na svjetskim prvenstvima. Sjajno je odgovorio kritičarima s tribine

VIDEO

Gdje je Messi? Ti si s*anje, vikao je jedan australski navijač tik uz teren dok je Lionel izvodio slobodnjak za Argentinu u 35. minuti.

Dvanaeset sekundi poslije Leo je zabio za vodstvo u osmini finala i pretekao Diega Maradonu devetim golom na mundijalima. Argentinci su prošli u četvrtfinale pobjedom 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Pele u bolnici

Pokretanje videa...

Pele u bolnici, Kane mu želi da ozdravi 00:57

Nije rijetkost da ga navijači uzimaju na zub, pogotovo u dresu reprezentacije s kojom još čeka naslov svjetskog prvaka, a mnogi misle kako mu je Katar zadnja prilika. Ismijavali su ga Saudijci nakon pobjede u prvom kolu i na neki način razljutili. Zabio je Meksiku, promašio doduše penal protiv Poljske, a protiv Australije je opet zabljesnuo.

Pogledajte situaciju OVDJE.

- Presretan sam zbog ove pobjede, napravili smo još jedan korak prema naslovu. Bila je to fizički jako teška i kontrolirana utakmica. Možda smo je mogli riješiti ranije i zaključati pristup golu, ali nismo. Osim njihova zadnjeg udarca koji je obranio Martínez, nismo previše patili - rekao je Messi, koji je ipak zaboravio i slalom šansu Aziza Behicha u 81. minuti.

Baš su se Australac ciparsko-turskog podrijetla i Leo pokoškali kod aut-linije u jednom trenutku, a poljski sudac Szymon Marciniak spriječio je veći sukob.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Argentina v Australia

- Messi e nevjerojatan. On je jedan od najvećih svih vremena, on je izvanredan. Imao sam privilegiju igranja protiv Diega Maradone i treniranja Messija protiv Argentine. Argentina mora biti ponosna i sretna što je imala dva igrača ovakvog kalibra - rekao je australski izbornik Graham Arnold i dodao:

- Rekao sam dečkima da ne mogu biti ponosniji na njih i na sve što su dali, meni i zemlji. Bio je to dug, težak put od četiri i pol godine. Naravno, malo sam razočaran jer mislimo da smo mogli imati malo više. Ali siguran sam da je zemlja jako ponosna na ove dečke. Ne igraš svaki dan s trećom najboljom momčadi na svijetu i mislim da smo napravili sjajan posao. Ponosan sam na žrtvu koju su podnijeli tijekom ovog putovanja. Čuli smo puno da smo bili najlošija momčad "socceroosa" svih vremena, a došli smo do osmine finala, kao 2006. godine, uzevši šest bodova u grupi, što se nikad nije dogodilo. Nogomet je sport koji ujedinjuje našu naciju, a navijači su bili jako sretni što su prisutni na Svjetskom prvenstvu. Ali tako bi trebao biti svaki put i potrebno nam je da vlada uloži novac u razvoj ovog sporta.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Argentina v Australia

Argentina i Nizozemska sad imaju čak šest dana odmora prije njihova četvrtfinala u petak od 20 sati.

- Patili smo na kraju utakmice, znali smo da oni mogu proći, da su jaki u kontranapadu i na lopti. Malo smo patili na kraju, ali uspjeli smo i prošli. Sve utakmice su teške. Pokušavali smo igrati svoju igru, to smo i uspjeli, tako smo i zabili. Privilegij je igrati s Messijem. Znamo da moramo biti strpljivi, znamo da će on završiti tako što će naći to malo prostora i znamo da uvijek imamo tog asa u rukavu - rekao je desni bek "gauča" Nahuel Molina.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani