Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Gvardiol nabio suigrača. Svi su prasnuli u smijeh...

VIDEO Gvardiol nabio suigrača. Svi su prasnuli u smijeh...

U sklopu serijala 'Inside City', čiji je cilj pobliže upoznati igrače Manchester Cityja, kamera je na treningu pratila Jacka Grealisha. U jednom trenutku osjetio je kakvu snagu u nozi ima Gvardiol

VIDEO

S 21 godinom Joško Gvardiol već sada je jedan od najboljih stopera na svijetu. Mnogi su se pitali kako će se snaći u Manchester Cityju, pod palicom Pepa Guardiole koji teži savršenstvu. Pep je itekako znao što je dobio u igraču od sto milijuna eura.

Pokretanje videa...

joško jesi to ti 00:07

Joško se savršeno uklopio u Guardiolin stroj pa je već na početku sezone postao neizostavni član prvih 11. Doduše, ne na mjestu stopera, ali njegova velika prednost je što jednako dobro može pokriti lijevog beka, gdje je i odigrao svih 90 minuta u šest utakmica.

Navijači Manchester Cityja zavoljeli su ga zbog njegove borbenosti, skromnosti i nevjerojatnog talenta, a vole ga i društveni mreže njegovog novog kluba.  Svako malo administratori objave sadržaj s hrvatskim reprezentativcem, a ovaj put vidjeli smo kako je na pod lansirao suigrača Jacka Grealisha. 

Carabao Cup - Third Round - Newcastle United v Manchester City

U sklopu serijala 'Inside City', čiji je cilj pobliže upoznati igrače Manchester Cityja, kamera je na treningu pratila Jacka Grealisha. Upoznali su navijače s njegovima šalama koje svakodnevno zbija na račun suigrača, prikazali isječke s utakmica i vježbe s treninga. 

U jednoj sceni iz spomenutog priloga, igrači Cityja dodavali su se u krug, Joško Gvardiol bio je u sredini pa je presjekao loptu i u trbuh pogodio Grealisha. Englez je pao na travnjak i uhvatio se za trbuh, ali i prasnuo u smijeh. Ubrzo u je prišao hrvatski reprezentativac i podignuo ga uz glasan smijeh svih igrača.

Grealish je omiljeni tip u Cityjevoj svlačionici. Vrckast i uvijek spreman na šalu, čovjek je zadužen za atmosferu, ali i za slavlja. Na to se posebno specijalizirao prošle sezone kada je s klubom osvojio tri trofeja pa danima slavio. 

U klub je došao prije dvije godine za 117 milijuna eura. U početku je bio proglašen razočaranjem, nije se uspio namentuti treneru Guardioli, ali svoj konačni procvat dočekao je prošle sezone postavši jedan od najboljih igrača u Pepovom stroju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna