Obavijesti

Sport

Komentari 105

VIDEO Pogledajte kako nas je Ivušić spasio sjajnim obranama. 'Od ovoga mi nema veće časti'

VIDEO Pogledajte kako nas je Ivušić spasio sjajnim obranama. 'Od ovoga mi nema veće časti'

Bivši golman Osijeka, trenutno član Pafosa, još je jednom pokazao izborniku Zlatku Daliću da ne treba brinuti i tko god da brani - mreža je sigurna

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Tunis "na mišiće" i poslije lutrije penala izborila finale pripremnog turnira u Kairu gdje će snage odmjeriti protiv domaćina Egipta koji je u drugom polufinalu bio bolji od Novog Zelanda 1-0 i koji igra bez najboljeg igrača Mohameda Salaha. U regularnom dijelu nije bilo golova, a u raspucavanju se istaknuo golman Ivica Ivušić obranivši Tunižanima čak tri penala!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Novi dresovi 'vatrenih' za Euro 2024. 01:29

Vlašić i Juranović promašili penale

Hrvatska je imala svoje šanse, ali nije zabila. U lutriji penala uslijedila je prava drama jer je Nikola Vlašić pucao prvi i odmah promašio pa su Vatreni već od starta krenuli sa zaostatkom. Srećom, Ivušić je ubrzo obranio jedan penal, no uslijedio je novi promašaj, ovoga puta precizan nije bio Josip Juranović.

No, Ivušić je imao svoj dan i Tunižanima je spustio rampu. Obranio je još jedan, a potom i onaj za pobjedu nakon kojeg su hrvatski nogometaši podignuli ruke visoko u zrak.

Bivši golman Osijeka, trenutno član Pafosa, još je jednom pokazao izborniku Zlatku Daliću da ne treba brinuti i da tko god da brani - mreža je sigurna.

>> VIDEO RASPUCAVANJA POGLEDAJTE OVDJE

Ivušić: U finalu smo i zadovoljan sam

- Čast je biti na golu reprezentacije i lijep je osjećaj obraniti penale koji su nas odveli u finale. Subašić i Livaković isto su obranili tri penala (na svjetskim prvenstvima, nap. a.), ali bili su to malo važniji turniri. Tunižani su nam prijetili iz kontri iz nižeg bloka, ali u finalu smo i zadovoljni smo. Bit će više gledatelja u utorak i uživat ćemo u dobrom nogometu - rekao je nakon utakmice junak Ivica Ivušić dok je u sličnom smjeru išao i Marco Pašalić koji je zabio ključni, posljednji penal:

- Najveća čast mi je igrati za Hrvatsku i presretan sam što sam zabio, ali još veća pohvala Ivušiću što je obranio penale i što smo, najbitnije, pobijedili. Sjajno je obranio, a ja sam navikao da mi uđe u gol, ali radim na tome. A jesam li ja zabio ili netko drugi, to nema veze... Bitna je ekipa, ne ja. Kad sam ušao bilo mi je malo teže jer su Tunižani bili čvrsti i odmah na čovjeku, ali najbitnije su minute i da smo pobijedili. Finale s Egiptom bit će jako interesantno i atmosfera će biti dosta bolja. Pun stadion. Bitno da igramo s muškim gardom i znam da ćemo mi to pobijediti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju