Sport

Komentari 116

VIDEO Je li Dinamo zakinut za penal? Mnogima je promaknulo

VIDEO Je li Dinamo zakinut za penal? Mnogima je promaknulo

Njemački sudac stajao je na liniji šesnaesterca, Atiemwen je glavom pucao u prvi kut, a Parejo to nekako očistio. Tijelom ili rukom, teško je reći. Penala za Dinamo u 11. minuti nije bilo

Jedanaesta minuta utakmice Dinama i Villarreala, Lovro Majer izvodi korner za domaće s desne strane na drugu stativu, Iyayi Atiemwen puca glavom u prvi kut, Dani Parejo to nekako odbija, lopta u gužvi završava u novom korneru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dinamovci su se hvatali za glavu zbog propuštene prilike, ali mnogima je promaklo kako je to nogometaš španjolske momčadi blokirao udarac nigerijskog napadača.

Situaciju je teško procijeniti jer u prijenosu nije bilo kuta kamere koji bi to bez dvojbi otkrio, kao što je otkrio igranje rukom Kevina Theophilea u 41. minuti za penal iz kojega su gosti došli do pobjede.

Tijelo ili ruka? Pitamo vas. U svakom slučaju, zanimljivo je da se nitko od domaćih igrača nije bunio ni tražio ruku, a njemački sudac Daniel Siebert imao je VAR suce na raspolaganju. No oni se javljaju samo u famoznom slučaju jasne i očite pogreške...

Spornu situaciju i mogući penal za Dinamo možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci