Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Juve pobijedio Jurićev Torino, Giroud se okušao na golu! Spasio je pobjedu Milana

VIDEO Juve pobijedio Jurićev Torino, Giroud se okušao na golu! Spasio je pobjedu Milana
4

Ovom pobjedom Juventus je došao na treće mjesto ljestvice, dva boda iza vodećeg Intera. Torino je trenutačno na 12. mjestu

VIDEO

Nogometaši Juventusa pobijedili su u gradskom derbiju Torino s 2-0, u susretu osmog kola talijanske Serie A.

Juventus je nova tri prvenstvena boda osigurao u drugom poluvremenu kada je i postigao oba pogotka. U oba slučaja događali su se pogoci nakon kornera, u 47. minuti strijelac je bio Gatti, a u 62. poljski napadač Milik.

Za Torino, sastav kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, svih 90 minuta odigrao je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić. Ovom pobjedom Juventus je došao na treće mjesto ljestvice, dva boda iza vodećeg Intera. Torino je trenutačno na 12. mjestu.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Serie A - Juventus v Torino

Nogometaši Milana su svladali Genou u gostima 1-0 i time došli na vrh ljestvice. Domaći sastav kroz cijelu utakmicu se branio, a pokleknuo je u samoj završnici. Odlično se pred suparničkim vratima snašao Pulišić te je pogodio za veliku pobjedu svoje momčadi i dolazak na vrh ljestvice.

U 98. minuti vratar Milana Maignan je dobio crveni karton zbog prekršaja na rubu gostujućeg šesnaesterca, a kako je Milan dotad napravio sve izmjene na vrata je morao stati jedan od igrača. Odgovornost je preuzeo napadač Olivier Giroud, a igrač Genoe Gudmundsson je iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Serie A - Genoa v AC Milan

Nakon toga je još jednom Giroud kao vratar sjajno intervenirao i sačuvao Milanu tri boda. Milan trenutačno ima dva boda više od gradskog rivala Intera te četiri više od Juventusa.

Kiks Intera

U prvom subotnjem dvoboju osmog kola dogodilo se iznenađenje, nogometaši Bologne u gostima su kod Intera osvojili bod odigravši 2-2.

Nije se činilo da će Bologna iznenaditi favorizirani Inter koji je nakon samo trinaest minuta igre vodio 2-0. Prvo je nakon kornera za 1-0 pogodio Acerbi u 11. minuti, dok je u 13. lijepo s 20 metara naciljao Lautaro Martinez za 2-0. Argentincu Martinezu to je bio već deseti prvenstveni pogodak ove sezone.

Bologna se uspjela vratiti iz minusa pa je prvo Orsolini u 19. smanjio pogodivši iz jedanaesterca, dok je u 52. minuti sjajan pogodak dao Zirkzee kada je prevario kompletnu domaću obranu i Interovog golmana. Hrvatski reprezentativac Nikola Moro odgledao je ogled s gostujuće klupe za pričuve.

U nedjelju su na rasporedu ove utakmice Monza - Salernitana, Frosinone - Verona, Lazio - Atalanta, Cagliari - Roma i Napoli - Fiorentina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika