Sport

Komentari 3

VIDEO Kiksevi kao u fliperu: Evo kako je Osijek kaznio Istrane

VIDEO Kiksevi kao u fliperu: Evo kako je Osijek kaznio Istrane

Stara boljka Istrana još jednom se pokazala presudnom. Momčad Gonzala Garcije druga je najgora obrana HNL-a s primljenih 28 golova, ispred nje je samo Hrvatski dragovoljac

Tri gola primila je Istra, sva tri pala su nakon vrlo loše reakcije posljednje linije. Osijek je na koncu slavio 3-0 u Gradskom vrtu pa nakon 15. kola HNL-a preuzeo vrh prvenstvene ljestvice ispred Dinama i Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stara boljka Istrana još jednom se pokazala presudnom. Momčad Gonzala Garcije druga je najgora obrana HNL-a s primljenih 28 golova, ispred nje je samo Hrvatski dragovoljac.

Osijek i Istra susreli se u 15. kolu Prve HNL

Pa su se stare navike vratile već u 5. minuti susreta kada je Bočkaj odlično poslužio Žapera, koji je između tri, četiri protivnička igrača uspio ispružiti nogu i zabiti za vrlo rano vodstvo.

Na stranu napadačkih akcija koje je Istra stvorila, Osijek je znao kazniti bitnije - greške u obrani. Pa su i iduća dva gola stigla nakon nespretnih reakcija.

Prvo je Hujber u 59. minuti nespretno reagirao u svojem kaznenom prostoru pa umjesto da je loptu izbacio, poslužio je Topčagića. Napadač Osijeka je iz blizine nadvisio protivničkog stopera pa vrlo lako glavom pogodio za 2-0.

Osijek i Istra susreli se u 15. kolu Prve HNL

A gol za konačnih 3-0 stigao je 16 minuta kasnije. Kao da nitko nije računao da će se Fiolić provući pokraj zadnje linije kada je Galilea neobjašnjivo stao ne isprativši Bočkajev ubačaj. Čini se da je mislio da će Collao izaći s gola i pokupiti loptu, no tamo se iznenada pojavio Fiolić pa neometano pogodio.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Osijek je znao iskoristiti velike kikseve Istrine obrane pa preuzeti vrh barem do sutra kada svoje utakmice igraju Dinamo i Rijeka.

Najčitaniji članci