Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Majstore, druga strana! Krama zakuhao euro autogol

VIDEO Majstore, druga strana! Krama zakuhao euro autogol

Kramarić se sjajno probio po boku, ubacio loptu u sredinu, a lijevi bočni Eintrachta zabio je nesvakidašnje spektakularan autogol. Imao je najbolju namjeru, ali ju je silovito zakucao u krivi gol

VIDEO

Trideset i prvo kolo njemačke Bundeslige pružilo je okršaj Hrvata. Eintracht Kristijana Jakića dočekao je Hoffenheim Andreja Kramarića i u utakmici koja je završila podjelom bodova 2-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

Hoffenheim je poveo u već u 12. minuti iz akcije koju je zakuhao potonje spomenuti hrvatski akter. Kramarić se sjajno probio po boku, ubacio loptu u sredinu, a lijevi bočni Eintrachta zabio je nesvakidašnje spektakularan autogol.

Obite Evan N'Dicka je imao najbolju namjeru, loptu je pokušao očistiti u sigurnost, no atraktivno ju je zakucao u vlastitu mrežu.

VIDEO KRAMINA UBAČAJA I AUTOGOLA OVDJE

Upravo se N'Dicka iskupio za raniji kiks kada je u 32. minuti poravnao razultat na 1-1 nakon ubačaja Kostića.

Francuz se, potom, prometnuo u potpunog junaka nakon što je u 66. minuti asistirao Kamadi za pogodak, no slavlje Eintrachta pokvario je Rutter u 78. minuti pogodivši za 2-2.

Union srušio Leipzig

Nogometaši berlinskog Uniona uzvratili su RB Leipzigu za nedavni poraz u polufinalu njemačkog Kupa i kao gosti preokretom došli do pobjede od 2-1 u utakmici 31. kola Bundeslige, čime su se uključili u borbu za plasman u Ligu prvaka. 

Sve do 86. minute RB Leipzig je vodio sa 1-0 pogotkom Poulsena iz 46. minute. No, tada je gostujući trener Urs Ficsher u igru ubacio Svena Michela koji će se pokazati ključnim igračem u preokretu berlinske momčadi. U prvom kontaktu s loptom Michel je postigao izjednačujući pogodak, a tri minute poslije je asistirao Kevinu Behrensu koji je postigao pogodak za konačnih 2-1. I Behrens je u igru ušao kao zamjena u istoj minuti kad i Michel.

Joško Gvardiol ostao je na klupi za pričuve domaće momčadi dok je Dani Olmo ušao u nastavku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka