Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Leteći Hezonja uništio jaki CSKA: Zakucavao na sve načine i bacao navijače u delirij

VIDEO Leteći Hezonja uništio jaki CSKA: Zakucavao na sve načine i bacao navijače u delirij

Uniks Kazanj je u 15. kolu Eurolige u ruskom derbiju demolirao CSKA Moskvu (88-67) na njihovu terenu i stigao do devete pobjede u sezoni na krilima nevjerojatnog Hezonje

VIDEO

Malo alley oop za atrakciju, trica da uništi nade Moskovljana pa zatim i monstruozno zakucavanje da podigne publiku na noge. Ne pričamo o LeBronu Jamesu već o spektakularnom Mariju Hezonji koji je odigrao još jednu utakmicu za pamćenje. 

Pokretanje videa...

Hezonja, navijač 00:14

Uniks Kazanj je u 15. kolu Eurolige u ruskom derbiju demolirao CSKA Moskvu (88-67) na njihovu terenu i stigao do devete pobjede u sezoni na krilima nevjerojatnog Hezonje. Hrvat je za 32 minute zabio 18 koševa, skupio deset skokova te podijelio tri asistencije, ali i oduševio spektakularnim potezima. 

Povratak u Europu najbolja je moguća odluka koju je hrvatski košarkaš donio u svojoj karijeri. Konačno igra onako kako i mora igrati nekoć veliki talent i peti pick na NBA Draftu. A kada je u ovakvoj formi, ne može mu ništa niti bogata i moćna momčad poput CSKA-a. 

Uniks je od samog početka nametnuo ritam i odjurio do velike prednosti, a sjajni Hezonja je atraktivnim potezima barem malo vratio osmijeh na lice domaćoj publici koja je svjedočila katastrofalnoj izvedbi svoje momčadi. Mogli su uživati u vještinama hrvatskog majstora koji je zasjenio domaće zvijezde poput Šveda, Šengelije, Clyburna. 

Utakmicu je otvorio sjajnim zakucavanjem nakon što je odjurio u kontru, a novi spektakl je uslijedio nedugo nakon toga.

Video pogledajte OVDJE

Baš kao i u prošlom kolu protiv Maccabija, Mario je opet podignuo publiku na noge krajem prvog poluvremena nakon što je primio loptu u letu i sve sjajno začinio alley oop zakucavanjem. 

Euroleague Basketball Saison 2020-2021 Olympiahalle OAKA Athen, 02.03.2021 Panathinaikos Athen - Barcelona 77:85 Mario H

Video pogledajte OVDJE

Krcao je poene kao na traci, može dvica, može trica, ma može i slobodno bacanje. Vruća je bila zlatna njegova desnica, a demonstrirao je i novu varijaciju zakucavanja. No, ništa neobično. Hezonja je još od najranijih dana pokazivao nevjerojatan odraz i atletsku moć. Sada je u to uvjerio i igrače CSKA-a. Opet je Uniks ukrao loptu, Brown je to proslijedio do našeg košarkaša koji se zaletio prema košu i sjajno zakucao 'iza leđa'. Bila je to još jedna njegova briljantna partija u kojoj je pokazao o kakvoj klasi je riječ. 

Video pogledajte OVDJE.

Oživio je karijeru nakon neuspješne petogodišnje NBA epizode te pokazao da je s razlogom nosio titulu najveće nade naše košarke. Dobio je sada priliku biti nositelj u klubu koji je posljednjih godina u strahovitom uzletu te će ih se itekako nešto pitati i u Euroligi. U Uniksu je dobio veliku minutažu, veliku ulogu i kontinuitet. Sve ono što nije imao u NBA ligi. A lova je ionako gotovo ista. Ako ovako nastavi, nije nedostižan ni povratak u NBA ligu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve