Obavijesti

Sport

Komentari 13

VIDEO Ludnica u Trnju: Pranjića zalili vodom, pogledajte veselje

VIDEO Ludnica u Trnju: Pranjića zalili vodom, pogledajte veselje

Igraj, Trnje, volimo te mi, orilo se s tribina dok su igrači i navijači slavili promociju u Drugu NL. A onda je uslijedio šlag na tortu proslave, proslavljeni hrvatski reprezentativac s osmijehom je primio 'dar'

Hrvatski vitez Posedarje odradio je pola posla u prvoj utakmici i slavio 2-1. Trebao je "samo" zadržati prednost u uzvratu za popunu Druge NL. No, lakše je reći nego učiniti jer način na koji je proslavljeni hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić motivirao svoje nogometaše NK Trnja prouzročilo je 'blitzkrieg' u Rudešu!

Zagreb: Danijel Pranjić, bivši nogometaš

Trnje je u uzvratu slavilo 3-1 te ukupnim rezultatom 4-3 izborilo treći rang hrvatskog nogometa! Trnjani su sav posao odradili u prvom poluvremenu kada su pogađali Ivan Čolić, Kristijan Mandić i Marko Bibić. Konačan rezultat postavio je Lovre Čirjak kada je smanjio zaostatak domaćina, ali tu je priči bio kraj i HV Posedarje je propustio priliku izboriti viši rang.

VIDEO Veliko slavlje Trnjana, Pranjić ih uveo u Drugu ligu
VIDEO Veliko slavlje Trnjana, Pranjić ih uveo u Drugu ligu

No, zato su Pranjić i dečki mogli početi slaviti. I bome jesu. Na stadionu NK Rudeša razgalilo se glasno navijanje i pjesma te je zavladala opća ludnica na tribina!

- Igraj, Trnje, volimo te mi - orilo se s tribina dok su igrači slavili promociju u Drugu NL, a onda je uslijedio šlag na tortu proslave.

Danijel Pranjić izašao je na travnjak proslaviti s igračima, stao je pred tribine i doživio hladan tuš! Trojica su ponijela plastični spremnik za vodu i sadržaj izlila po svojem treneru. Pranjić je s osmijehom ostao mokar do kože, ali i vjerojatno najsretniji čovjek na travnjaku.