Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Majeru poništen krasan prvijenac. 'Krivac' je suigrač

VIDEO Majeru poništen krasan prvijenac. 'Krivac' je suigrač

Sjajno je primio loptu u šesnaestercu, namjestio se i silovito opalio po golu. Projektil je odsjeo na prečki pa se atraktivno zakoprcao u mreži. Slavlje hrvatskog reprezentativca pokvario je Baku

VIDEO

Nogometaši Nike Kovača su u 6. kolu Bundeslige dočekali Eintracht Frankfurt. Wolfsburg je poveo u prvom poluvremenu, u nastavku dodao još jedan pa sa sigurnih 2-0 stigao do nove pobjede. Hrvatski reprezentativac Lovro Majer odigrao je gotovo cijeli susret za 'vukove' dok je Hrvoje Smolčić ostao na klupi kod Eintrachta, a Kristijan Jakić nije u zapisniku.

Upravo je Majer mogao do prvijenca u dresu Wolfsburga, no prekrasan pogodak je poništen. Samo osam minuta nakon vodećeg gola Winda u 31. minuti, Majer je primio loptu unutar šesnaesterca pa projektilom probio mrežu Kevina Trappa. Majstorski gol od prečke momentalno je poništen jer je Ridle Baku prethodno igrao rukom.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Eintracht je u nastavku ostao s igračem manje u 59. minuti. Mario Götze je zaradio drugi žuti karton i ostavio momčad na cjedilu. Wolfsburg je iskoristio igrača više pa u 84. poveća prednost. Wind je prvo promašio penal pa iz popravnog udarca zabio svoj drugi na susretu.

Wolfsburg je pobjedom protiv Eintrachta skočio na sedmo mjesto.

Alonsov Bayer melje sve pred sobom

Nogometaši Bayer Leverkusena barem privremeno su preuzeli vrh ljestvice Bundeslige nakon što su na gostovanju pobijedili Mainz 3-0.

Neporaženi tim Xabija Alonsa dobio je pet od šest utakmica osvojivši 16 bodova, više nego ikad prije u ovoj fazi sezone Bundeslige.

Golove za "apotekare" zabili su Sepp van den Berg (18-ag), Alejandro Grimaldo (59) i Jonas Hofmann (65), a za Bayer je od 86. minute igrao hrvatski reprezentativac Josip Stanišić.

Bayer sada ima 16 bodova, bod više od Stuttgarta, dva više od Borussije Dortmund, te tri boda više od munchenskog Bayerna kojeg nešto kasnije očekuje gostovanje kod RB Leipziga.

Bundesliga - 1. FSV Mainz 05 v Bayer Leverkusen

Stuttgart je nastavio s odličnim igrama porazivši na gostovanju Koln 2-0, a oba gola je zabio Deniz Undav (68, 88).

Heidenheim je s 1-0 porazio Union Berlin, a gol odluke zabio je Niklas Beste u 59. minuti. Josip Juranović nije nastupio za berlinski sastav.

U petak je Borussia Dortmund na gostovanju pobijedila Hoffenheim 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO: JAKIROVIĆ UOČI DERBIJA HAJDUK - DINAMO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"