Sport

Komentari 26

VIDEO Messi ušutkao suigrača

VIDEO Messi ušutkao suigrača

Rodrigo De Paul poveo je pjesmu koja se ruga Brazilcima, a Messi ga je, zajedno s Agüerom, uskoro ušutkao. Ovim je potezom još jednom osvojio srca nogometne javnosti

Leo Messi je prije nekoliko dana osvojio Copa Americu što mu je bio prvi trofej u nacionalnom dresu! Toliko su ga puta prozivali da za 'gaučose' ne daje koliko daje za Barcelonu pa mu ovaj trofej znači vjerojatno više nego svi klupski zajedno.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka cijela je momčad pohitala prema svojem kapetanu koliko je toliko propatio za reprezentaciju, a Argentinci to nisu ni najmanje cijenili.

Ubrzo su svi zajedno došli do dijela tribine s argentinskim navijačima i krenuli pjevati s njima, a nije moglo proći bez podbadanja najvećih rivala.

Naime, asistent za pobjednički gol, Rodrigo De Paul je poveo pjesmu koja ismijava Brazilce, a onda ga je Messi ušutkao i tako oduševio sve svojom reakcijom.

Messi je tako još jednom dokazao da je on ne samo sportska, već i ljudska veličina. A i Neymar bi mu vjerojatno zamjerio...

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

Najčitaniji članci