Obavijesti

Sport

Komentari 66

VIDEO Modrićeva lopta s očima i realizacija neuništivog Perišića, prvijenac Gvardiola i opet Livaja

VIDEO Modrićeva lopta s očima i realizacija neuništivog Perišića, prvijenac Gvardiola i opet Livaja

Luka je u rekordnom 143. nastupu ubilježio 23. asistenciju i sad ima jednu manje od strijelca Perišića, kojemu samo dva gola nedostaju do drugog mjesta i Marija Mandžukića

VIDEO

Poveselili su se hrvatski reprezentativci i Andrej Kramarić u 25. minuti utakmice na Cipru, mislili su "vatreni" da su poveli u Larnaci, ali VAR je pokazao da je ranije bilo tanko zaleđe Ivana Perišića. Na kraju je Hrvatska ipak rutinski privela utakmicu kraju s 3-0

Pokretanje videa...

Vatreni otputovali na Cipar VIDEO

Poništeni gol Kramarića možete pogledati OVDJE.

I kad su svi pomislili da ćemo na odmor bez golova, jedna prava lopta Luke Modrića sredila je stvar. Provukao je kandidat za ovogodišnju Zlatnu loptu asistenciju kroz srce ciparske obrane, sve je pratio Perišić, utrčao i pogodio suprotni kut za 1-0 Hrvatske. Bila je to druga minuta sudačke nadoknade prvog dijela.

Bio je to 31. gol u 108. nastupu Omišanina za "vatrene". Samo dva gola nedostaju Perišiću da sustigne Marija Mandžukića na drugom mjestu vječne ljestvice stijelaca, a na vrhu je ipak dosta daleko Davor Šuker s 45 golova.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Cyprus v Croatia

Što se Modrića tiče, on se dobro vratio nakon rujanske pauze i u rekordnom 143. nastupu došao do 23. asistencije. Ima i 18 golova.

Luka je iza Perišića po broju asistencija za reprezentaciju. Ivan ima samo jednu više, a najbolji je u tom segmentu Darijo Srna s 28 asistencija.

Modrić je ipak propustio postati i strijelac iz najbolje prilike. Ciparski golman Neofytos Michael obranio mu je penal koji je u 54. minuti izborio Andrej Kramarić. Kapetan je pucao prizemno, mlako u desnu stranu i nije prošlo.

Modrićev promašaj penala možete pogledati OVDJE.

Sve golove Hrvatske na Cipru možete pogledati OVDJE.

Bio je to treći promašeni penal iz 19. pokušaja u Modrićevoj karijeri (ne računajući raspucavanja), nakon onog protiv Danske u četvrtfinalu SP-a 2018. i jednoga protiv Andore u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. Obje smo utakmice dobili.

Svaku dramu u završnici otklonio je prvijenac Joška Gvardiola nakon kornera Borne Sose u 80. minuti. Novi branič Leipziga bio je sam na drugoj stativi nakon što se lopta odbila od jednog ciparskog igrača i poentirao za 2-0.

Konačan rezultat u 92. minuti postavio je Marko Livaja na asistenciju Josipa Brekala. Zabio je napadač Hajduka drugu utakmicu u nizu za reprezentaciju i poslao poruku izborniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu