Sport

Komentari 17

VIDEO Pogledajte majstoriju mladog hajdukovca: Poljud se naklonio volejčini iz okreta

VIDEO Pogledajte majstoriju mladog hajdukovca: Poljud se naklonio volejčini iz okreta

Bilo je to za 2-1 i preokret u samo deset minuta nakon početnog vodstva Škendije i također lijepog gola Hamze. U sljedećem napadu izjednačio je Antunović, a u 80. minuti Brkljača zaključio odličnu akciju hajdukovaca

Hajdukova nogometna mladost prošla je prvu prepreku u juniorskoj Ligi prvaka. Hajdukovci su u uzvratu protiv Škendije slavili 3-1 te s ukupnih 5-1 prošli u drugo kolo u kojem ih čeka bjeloruski Minsk 3./24. studenog.

Od pet golova Makedoncima u dvije utakmice čak tri je zabio Filip Čuić. Ovaj na Poljudu bio je poseban, Čuić je uspio primiriti jedan udarac na 11-12 metara i okrenut leđima pogoditi sjajan volej. Neobranjivo. Svih 500 navijača koliko je pohodilo Poljud naklonilo se ovom potezu.

Bilo je to za 2-1 i preokret u samo deset minuta nakon početnog vodstva Škendije i također lijepog gola Hamze. U sljedećem napadu izjednačio je Antunović, a u 80. minuti Brkljača zaključio odličnu akciju hajdukovaca.

- Trener je tražio da budemo strpljivi i disciplinirani, bez obzira na prvu utakmicu. Pokazali smo da smo bolja ekipa. Moj gol? Naravno da sam sretan, ali najvažnije da smo prošli bez obzira tko zabija i asistira - rekao je strijelac Antunović.

Trener Marijan Budimir, pak, nije bio previše zadovoljan izvedbom svojih igrača.

- Bili smo malo impresionirani ambijentom, prvi put na glavnom terenu Poljuda, nije se vidjelo toliko automatizma kao inače. Imali smo 20-ak dana pauze zbog odgođenih utakmica i reprezentativne stanke i to nam je malo bio problem, nije bilo tečnosti kao inače. Nadam se da će sljedeći put biti bolje. 

Za početak protiv Dinama, a onda i Minska.

- Čeka nas Minsk, ali prije toga i derbi s Dinamom. Lijepo je igrati Ligu prvaka, ali za to moraš biti prvak. Čeka nas derbi u Zagrebu, moramo se dobro regenerirati i pripremiti za tu utakmicu, a o Minsku ćemo kasnije. Čeka nas teško putovanje, čeka nas hladnoća, ali prvu utakmicu igramo kod kuće i pripremit ćemo se za njih, sigurno su dobri kad su prošli u drugo kolo Lige prvaka.

Najčitaniji članci