Obavijesti

Sport

Komentari 23

VIDEO Pogledajte Modrićevu majstoriju na treningu. Uzvik oduševljenja otkrio je sve...

VIDEO Pogledajte Modrićevu majstoriju na treningu. Uzvik oduševljenja otkrio je sve...

Real u srijedu od 19.15 dočekuje Mallorcu u 19. kolu La Lige, a Luka Modrić je na posljednjem treningu pokazao da je maksimalno spreman za nove izazove

VIDEO

Saudijci su mu na kraju prošle sezone nudili svoje beskonačne milijune, ali Luka Modrić je to odbio. Produžio je ugovor s Real Madridom na još godinu dana i nastavio pisati priču koja traje već 11 godina.

Pokretanje videa...

modrić s druge strane 00:31

Na početku sezone je bio frustriran. Carlo Ancelotti smjestio ga je na klupu i dodijelio mu ulogu mentora mlađim igračima i genijalca s klupe koji može preokrenuti zbivanja na terenu protiv bilo kojeg kluba. I trajalo je to nekoliko mjeseci, Luka je šutio i marljivo radio, ulazio s klupe, ali krajem 2023. godine svima je opet pokazao da Real bez njegove klase još ne može. I s 38 godina posipa čaroliju terenom i oduševljava sve.

LaLiga - Real Madrid v Villarreal

Dok u španjolskim medijima špekuliraju o njegovom statusu, hoće li opet produžiti ugovor ili otići za novcima u Saudijsku Arabiju, hrvatski maestro je maksimalno fokusiran na nogomet i Real. Nakon što je božićne praznike proveo u Hrvatskoj i uživo gledao Kutiju šibica, Luka se vratio u Madrid gdje ga čeka nastavak sezone.

Modrić opet oduševio majstorijom na treningu

Real u srijedu od 19.15 dočekuje Mallorcu u 19. kolu La Lige, a naš čarobnjak je na posljednjem treningu pokazao da je maksimalno spreman za nove izazove. Ono što mi vidimo na utakmicama, suigrači gledaju svaki dan na treningu. Ne sumnjamo kako tu ima svakakvih maestralnih poteza, a jedan djelić je Real objavio na društvenim mrežama.

LaLiga - Deportivo Alaves v Real Madrid

Modrićeva desna vanjska je njegovo oružje prepoznato svugdje u svijetu i opet ju je demonstrirao na treningu. Da uče malo i ostali. 

Dočekao je loptu pa ju desnom vanjskom poslao u lijeve rašlje. Golman se bacio u nadi da to može obraniti, no ne bi to skinula ni dvojica. Izgledalo je kao od šale, tako jednostavno, elegantno i graciozno. Onako kako samo on zna jer samo je jedan original.

- Klasični Luka Modrić - piše u opisu objave.

Čuo se uzvik oduševljenih suigrača, neki su mu i zapljeskali, a osmijeh se pojavio i na Lukinom licu. Dokaz koliko i dalje uživa u treningu i svakom potezu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...
Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti