Obavijesti

Sport

Komentari 19

VIDEO Pogledajte monstruozno zakucavanje Zupca! Novi double double, bez ijednog promašaja

VIDEO Pogledajte monstruozno zakucavanje Zupca! Novi double double, bez ijednog promašaja

Clippersi su pobijedili Charlotte 120-106, a hrvatski centar za 27 minuta na parketu Staples Centra ubacio je 14 poena uz 11 skokova. Ubacio je svih 11 šuteva iz slobodnih i iz igre

VIDEO

Ivica Zubac (24) uhvatio je zamah na startu nove NBA sezone. Treću utakmicu u nizu završio je s dvoznamenkastim brojem poena, a drugu zaredom i double double!

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Hrvatski košarkaš u domaćoj je pobjedi LA Clippersa nad Charlotteom 120-106 ubacio 14 koševa uz 11 skokova i dva bloka za 27 minuta. Imao je savršen šut od 3/3 iz igre i 8/8 s crte slobodnih bacanja.

Posebno je dominantno bilo zakucavanje Ivice Zupca sredinom druge četvrtine, kad je odnio najefikasnijeg igrača Hornetsa Milesa Bridgesa (21 koš) i oduševio američke komentatore.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još od prošle godine napravili smo puno dobrih povrataka i znamo da nikad nije gotovo - rekao je Zubac.

- Međutim, moramo biti bolji na početku nije lako nadoknaditi 15, 20 koševa zaostatka. Potrebno je puno energije - dodao je.

Clippersi su gubili krajem prve četvrtine 13 koševa, a sredinom posljednje i devet (102-103). Ali uslijedila je nevjerojatna serija 22-0 koju je započeo upravo Zubac slobodnim bacanjima, a tako je i završio utakmicu.

- Ključ pobjede je bila naša obrana - istaknuo je trener Clippersa Tyronn Lue.

- Mislim da se naša obrana stvarno podigla, naša tjelesnost, naša koncentracija je bila je puno bolja. Mislio sam da je naš fokus u prvom poluvremenu, fizički, bio prilično loš.

Paul George bio je najefikasniji strijelac kod pobjednika s 20 koševa i devet skokova, a double double imao je i Terrance Mann (17 koševa, 10 skokova).

NBA: Charlotte Hornets at Los Angeles Clippers

Utah je malo posustala nakon sjajnog ulaska u sezonu. U noći na nedjelju izgubila je kod Miamija, a sinoć i od Orlanda. Bilo je 107-100 za Magic kod kojega je Cole Anthony ubacio 33, a Wendell Carter Jr. 22 koša.

Bojan Bogdanović za 31 minutu ubacio je 13 poena uz četiri skoka i jednu asistenciju. Bio je stopostotan iz slobodnih bacanja (4/4), za dva gađao 3/8, a za tricu 1/5.

NBA: Utah Jazz at Orlando Magic

Aktualni NBA prvaci Milwaukee Bucksi poraženi su na gostovanju kod Washington Wizardsa sa 94-101. Bila je to sedma pobjeda Wizardsa u prvih 10 susreta sezone, dok su Bucksi na skoru 4-6.

Washington je odigrao odličnu obranu, ograničivši Buckse na 39 posto šuta.

- Otežali smo im, osjećam se kao da smo igrali utakmicu doigravanja - kazao je Bradley Beal, s 30 koševa prvi strijelac pobjedničkog sastava. Kyle Kuzma i Montrez Harrell dodali su po 15 koševa.

Kod Bucksa najefikasniji je bio Giannis Antetokounmpo sa 29 koševa i 18 skokova. Grayson Allen dodao je 19 koševa.

Golden State Warriors su pobijedili Houston Rocketse sa 120-107 i sa skorom 8-1 predvode ligu.

Jordan Poole je zabio 25, a Stephen Curry 20 koševa za Warriorse, dok je Jae'Sean Tate predvodio Houston sa 21 košem i 10 skokova.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu