Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Roy Keane oprao igrače Uniteda: Da moji izgube 7-0, nestao bih na nekoliko mjeseci

VIDEO Roy Keane oprao igrače Uniteda: Da moji izgube 7-0, nestao bih na nekoliko mjeseci

Bivši kapetan "crvenih vragova" nije imao previše razumijevanja za jedan od najtežih poraza u povijesti kluba na Anfieldu

VIDEO

Manchester United pretrpio je na Anfieldu jedan od najtežih poraza u povijesti kluba. Liverpool je slavio čak 7-0. Tolikom razlikom "crveni vragovi" nisu izgubili od 1931. i Wolverhamptona. Ranije su ih istom razlikom pobijedili Blackburn (1926.) i Aston Villa (1930.).

Roy Keane bio je kapetan Manchester Uniteda. U njegovo vrijeme takvog debakla nije bilo. Irac je u studiju Sky Sportsa dao savjet aktualnim igračima.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

- Hvala Bogu da nikad nisam bio u momčadi Manchester Uniteda koja je izgubila tolikom razlikom. Opet, stariji igrači su veliki, iskusni i oni su stvarno razočarali - kazao je Keane.

Pod vodstvom Sir Alexa Fergusona United je bio strah i trepet za mnoge europske momčadi. Kod Erika ten Haga to nipošto nije tako. Iako je osvojio liga kup i u konkurenciji je za još tri trofeja (doduše, do Premiershipa će teško), Keane zna da to ne može biti alibi za tako lošu predstavu.

'Toliko je neugodno'

- Uvijek sam zamišljao da se trebaš sakriti ako te u ovakvoj utakmici pobijede 6-0 ili 7-0. Ako si igrač, sakriješ se na nekoliko dana. Mislim da bih nestao na nekoliko mjeseci, stvarno je toliko neugodno. Ali takva je utakmica, moraju se oporaviti. Pred njima je veliki europski ispit - kazao je Roy.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE.

Možda i mogu nestati na nekoliko dana, ali već u četvrtak ih očekuje Old Trafford gdje će navijači moći poručiti što misle. S druge strane bit će Betis koji je za vikend otkinuo dva boda Real Madridu. Igra se za četvrtfinale Europske lige.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...