Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Rugvica o masovnoj šori na utakmici: 'Ponašanje trenera osuđujemo, izvukli smo pouku'

VIDEO Rugvica o masovnoj šori na utakmici: 'Ponašanje trenera osuđujemo, izvukli smo pouku'

Kako navode svjedoci, nakon jednog duela trener Rugvice nogom u glavu udario je protivničkog igrača. Sve je eskaliralo, a morala je reagirati i policija

VIDEO

Nevjerojatne scene dogodile su se u na jednoj rukometnoj utakmici nedaleko od Zagreba. Utakmica između RK Rugvice i RK Novi Zagreb koja je trebala biti derbi u borbi za ostanak u drugoj ligi pretvorila se u makljažu i kaos. Nekoliko minuta prije kraja, pri vodstvu momčadi Novog Zagreba, nakon jednog duela uz klupu momčadi Rugvice došlo je do sukoba među igračima i navijačima. 

POGLEDAJTE VIDEO: TUČNJAVA NA RUKOMETNOJ UTAKMICI

Pokretanje videa...

Tučnjava u školskoj dvorani u Rugvici 00:41

Kako tvrde oni koji su bili na utakmici, trener domaće momčadi nogom u glavu udario je protivničkog igrača, nakon čega je nastala velika tučnjava. U teren su utrčali i navijači, neki su pokušavali smiriti situaciju, dok su neki sudjelovali u tučnjavi. Situacija se smirila tek s dolaskom policije koja je ispraznila dvoranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uhićen trener domaće momčadi

Iz zagrebačke policije rekli su nam da su se sukobila dva muškarca, 31-godišnjak je lakše ozlijeđen, a 48-godišnjak je završio na sudu zbog remećenja javnog reda i mira.

Šokantna snimka iz Rugvice: 'Nisi znao tko koga udara! Pa na terenu se tuklo 30 ljudi!'
Šokantna snimka iz Rugvice: 'Nisi znao tko koga udara! Pa na terenu se tuklo 30 ljudi!'

Rukometni klub Rugvica oglasio se nakon nemilog događaja na svom Facebook profilu. Objavu prenosimo u cijelosti: 

Dragi navijači i ljubitelji rukometa,
S velikom žalosti želimo izvijestiti o incidentu koji se dogodio na utakmici naše seniorske ekipe protiv ekipe RK Novi Zagreb, dana 23. travnja. Unatoč tome što smo znali da nas čeka teška utakmica, koja obiju momčadi donosi puno, tijek utakmice protekao je u izuzetnoj fer i korektnoj borbi bez ikakvih incidenata između igrača, sve do 59. minute. Kao klub, želimo naglasiti da smo apsolutno protiv svih oblika nasilja, vrijeđanja i bilo kakvih nereda, te iskreno žalimo što se takav ispad dogodio. Moramo napomenuti da ne odobravamo ponašanje našeg trenera bez obzira na situaciju koja se dogodila.

U 19 godina postojanja kluba nikada nije došlo do nikakvih većih incidenata, a kamoli da je policija morala intervenirati na poziv nekog od sudionika utakmice. Svjesni smo određenih propusta u organizaciji i na određenim stvarima moramo poraditi kako bismo ubuduće spriječili ružne scene. Naš klub će snositi posljedice, kao igrači i trener. Svjesni smo da će ovaj događaj ostaviti veliku mrlju na našem malom klubu, ali iz ovog incidenta smo izvukli pouku i uvjereni smo da se više nikada neće ponoviti.

Ovim putem izražavamo iskrenu ispriku prema Rukometnom klubu Novi Zagreb, njihovim igračima, Hrvatskom rukometnom savezu, svim gledateljima koji nisu mogli uživati u rukometu do kraja susreta, gospodinu delegatu, sudačkom paru i Policijskoj postaji Dugo Selo koja je morala intervenirati. Također, ispriku izražavamo cijeloj rukometnoj javnosti koja voli i prati naš sport.
Iako je bilo grešaka, važno je biti hrabar i priznati ih. U slučaju bilo kakvih dodatnih informacija, stojimo Vam na raspolaganju.
Hvala na razumijevanju.

Poslali smo upit HRS-u o tome kakva je daljnja procedura, no za sada nismo dobili odgovor, dok je predsjednik RK Novi Zagreb kratko prokomentirao ovaj događaj:

- Sve je krenulo nakon jednog grubljeg prekršaja i sukobila su se dvojica igrača. Zbog važnosti utakmice pogubili su se igrači, treneri i suci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi