VIDEO Ludnica, VAR i preokret Reala: 'Kraljevi' slavili u drami | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 162

VIDEO Ludnica, VAR i preokret Reala: 'Kraljevi' slavili u drami

VIDEO Ludnica, VAR i preokret Reala: 'Kraljevi' slavili u drami

Andalužani su poveli nakon greške Nacha, a Edgar Fernandez je, potom, zabio prekrasan gol kakav se ne viđa često. Almeria je vodila 2-0, no uslijedio je preokret 'kraljeva'

VIDEO

Nogometaši Real Madrida slavili su ludim preokretom 3-2 protiv Almerije u utakmici 21. kola La Lige. 'Kraljevi' su susret dočekali nakon osvajanja španjolskog Superkupa protiv Barcelone u El Clasicu 4-1 poslije čega su ispali od Atletico Madrida iz Kupa kralja rezultatom 4-2.

Već se u toj utakmici osjetilo da su noge teške i da su se nogometaši Reala pomalo istrošili putovanjem na Bliski istok. No, Madriđani nikako nisu računali na šokantan početak susreta s Almerijom.

Andalužani su poveli već u 38. sekundi susreta nakon pogreške Nacha Fernandeza koji je dodao prekratku loptu za Mendyja. Gosti su presjekli dodavanje, jurnuli u kontru, a akciju je lijepo završio Largie Ramazani.

LaLiga - Real Madrid v Almeria

>> VIDEO 1. GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Real je nastavio s neuvjerljivom igrom u prvom poluvremenu, a do kraja istog primio je još jedan pogodak. I to kakav! Edgar Gonzalez zabio je, vrlo vjerojatno, najljepši gol u karijeri.

Nevjerojatno je zahvatio loptu nakon odbijanca pa volejčinom u rašlje savladao nemoćnog Kepu. Čudesan gol stopera Almerije...

>> VIDEO 2. GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Real je uspio smanjiti golom Bellinghama iz penala u 56. minuti, a samo šest kasnije Almeria je postigla i treći gol, no on je poništen jer je Lopy u začetku akcije, pri građenju, rukom udario Bellinghama u lice. Poništeni gol postigao je Sergio Arribas, veznjak koji je stasao u Realovoj akademiji pa seniorsku karijeru nastavio u Almeriji, i stoga ga nije slavio.

Pogodak je, zatim, postigao i Vinicius u 68. minuti. Izborio se za prostor između dvojice gostujućih braniča pa loptu u mrežu ubacio rukom. Uključio se VAR i suci su procijenili da je Brazilac igrao ramenom te pogodak priznali.

>> VIDEO 4. GOLA POGLEDAJTE OVDJE

LaLiga - Real Madrid v Almeria

'Kraljevi' su u 77. minuti i poveli. No, drugi pogodak Bellinghama nije priznat zbog zaleđa. Ipak, domaćin je stigao do pobjede duboko u sudačkoj nadoknadi. Pobjednički gol zabio je Dani Carvajal u 99. minuti.

LaLiga - Real Madrid v Almeria

>> VIDEO 5. GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Inače, Luka Modrić je susret odgledao s klupe, a umjesto njega u početnom sastavu bio je Toni Kroos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 162

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner