Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Sosa asistirao u golijadi, AEK šokirao Brighton u gostima, Ljubičić izgubio od Liverpoola

VIDEO Sosa asistirao u golijadi, AEK šokirao Brighton u gostima, Ljubičić izgubio od Liverpoola
3

Vodio je Ajax 2-0 i 3-2, ali na kraju je čak spašavao remi, a sudačku nadoknadu morao je odigrati s igračem manje zbog isključenja Vosa u 91. minuti

VIDEO

Čak šest pogodaka postignuto je u dvoboju prvog kola skupine B Europske lige, a nogometaši Ajaxa i Marseillea su u Amsterdamu remizirali 3-3.

Vodio je Ajax 2-0 i 3-2, ali na kraju je čak spašavao remi, a sudačku nadoknadu morao je odigrati s igračem manje zbog isključenja Vosa u 91. minuti. Najbolji igrač na terenu bio je Aubameyang koji je za Marseille postigao dva pogotka.

Borna Sosa i Josip Šutalo su odigrali cijelu utakmicu za Ajax, dok je Jakov Medić na travnjak ušao tek u sudačkoj nadoknadi za domaćina. Sosa je, pak, u ovom susretu upisao asistenciju, dodao je u 20. minuti Berghuisu za tadašnjih 2-0 Ajaxa.

Europa League - Group B - Ajax Amsterdam v Olympique de Marseille

Asistenciju Sose pogledajte OVDJE

U toj skupini B AEK je u gostima iznenadio Brighton te je slavio 3-2, a hrvatski nogometaš Domagoj Vida nije konkurirao za AEK u tom ogledu. Junak AEK-a bio je Ponce koji je u 84. minuti postigao pobjednički pogodak. Oba gola domaćin je dao udarcima s bijele točke.

Europa League - Group B - Brighton & Hove Albion v AEK Athens

U skupini C Rangers je pred svojim navijačima pobijedio Betis 1-0, a Borna Barišić je za domaćina odigrao cijelu utakmicu. Atalanta je u skupini D pobijedila u Bergamu poljskog prvaka Rakow s 2-0. Za Atalantu je od 77. minute zaigrao Mario Pašalić, a za goste od 70. minute Ante Crnac. Fran Tudor nije konkurirao za poljsku momčad ovog četvrtka. Strijelci su za Atalantu bili De Ketelaere u 49. i Ederson u 66. minuti.

Nogometaši Liverpoola pobjedom su otvorili natjecanje u skupini E Europske lige, na gostovanju su svladali austrijski LASK u Linzu 3-1.

LASK je prijetio iznenađenjem jer je na poluvremenu vodio 1-0. Strijelac je bio Flecker u 14. minuti. No, u uvodnom dijelu nastavka Liverpool je izveo preokret. Prvo je Nunez u 56. minuti realizirao jedanaesterac za 1-1, dok je Luis Diaz u 63. doveo goste u vodstvo. Između dva pogotka odličnu je šansu za LASK imao mladi hrvatski reprezentativac Marin Ljubičić.

Europa League - Group E - LASK Linz v Liverpool

Sve je zaključeno pogotkom Salaha u samom finišu susreta, a Ljubičić je igrao do 68. minute.

U skupini F Panathinaikos je pred svojim navijačima svladao Villarreal 2-0. Po pogodak su Grci postigli u svakom poluvremenu. Ioannidis je bio strijelac u 38., a Slovenac Šporar u 78. minuti. Hrvatski nogometaš Tin Jedvaj nije ulazio u igru za domaćina.

U istoj skupini Rennes je kao domaćin s 3-0 bio bolji od Maccabi Haife. Golove su dali Blas u 1., Truffert u 31. i Yildrim u 55. minuti, a za goste je od 72. minute zaigrao Lorenco Šimić.

Bayer je uvjerljivo otvorio natjecanje u skupini H. U Leverkusenu je svladao švedski Hacken 4-0,  a cijelu utakmicu za Bayer je odradio hrvatski reprezentativac Josip Stanišić koji u Bayeru igra na posudbi iz Bayerna. U prvom poluvremenu su golove dali Wirtz i Adli, a u nastavku ogleda Boniface i Hofmann.

Mirisalo je na senzaciju u skupini A jer je na Olimpijskom stadionu u Londonu TSC iz Bačke Topole poveo protiv West Hama golom Petra Stanića u 47. minuti, ali prošlosezonski osvajač Konferencijske lige uspio je preokrenuti autogolom Nemanje Petrovića, i golovima Mohammeda Kudusa i Tomaša Součeka.  U drugoj utakmici te skupine Freiburg je na gostovanju pobijedio Olympiacos 3-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao