Obavijesti

Sport

Komentari 5

VIDEO Spektakl sa sedam golova na Old Traffordu: United u 120. minuti izbacio Liverpool!

VIDEO Spektakl sa sedam golova  na Old Traffordu: United u 120. minuti izbacio Liverpool!

Pobjedu Unitedu i "ludilo" na Old Traffordu donio je Amad Diallo u 120. minuti. Diallo je pretjerao u slavlju, skinuo je dres, a kako je već imao žuti karton dobio je crveni

VIDEO

Nogometaši Manchester Uniteda izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa nakon što su u sjajnom susretu na Old Traffordu nakon produžetka pobijedili Liverpool s 4-3.

U jednom od najvećih derbija engleskog nogometa, "Crveni vragovi" su pobijedili "Redse" sa 4-3.

Bio je to susret u kojem je domaćin poveo u 10. minuti golom Scotta McTominayja, no Liverpool je u završnici prvog dijela okrenuo rezultat golovima Alexisa Mac Allistera (44) i Mohameda Salaha (45+2). United je u 88. minuti uspio izjednačiti preko Anthonyja koji je zabio prvi gol za United na Old Traffordu nakon više od godinu dana, točnije prvi gol nakon 24 domaće utakmice.

FA Cup - Quarter Final - Manchester United v Liverpool

Gosti su u 105. minuti stigli do nove prednosti golom Harveyja Elliota, no United je uspio izjednačiti u 112. minuti golom Marcusa Rashforda, a pobjedu Unitedu i "ludilo" na Old Traffordu donio je Amad Diallo u prvoj minuti nadoknade. Diallo je pretjerao u slavlju, skinuo je dres, a kako je već imao žuti karton dobio je crveni.

FA Cup - Quarter Final - Manchester United v Liverpool

- Ovo je velika noć za United, velika utakmica protiv Liverpoola. Nismo imali sezonu kakvu smo željeli, ali smo pobijedili - kazao je Rashford nakon utakmice.

Sve golove pogledajte OVDJE 

U nedjelju je plasman u polufinale izborio i Chelsea porazivši u polufinalnom susretu na Stamford Bridgeu drugoligaša Leicester City sa 4-2.

Bila je to još jedna sjajna utakmica s brojnim obratima i šest golova, promašenim kaznenim udarcem, crvenim kartonom i dramom u sudačkoj nadoknadi.

"Bluesi" su poveli u 13. minuti golom Marca Cucurelle, a u 26. minuti je londonski sastav mogao povećati vodstvo. Međutim, Raheem Sterling nije uspio svladati golmana sa bijele točke, njegov udarac obranio je Jakub Stolarczyk. Ipak, Chelsea je u posljednjim trenucima prvog dijela zabio i drugi gol, a strijelac je bio Cole Palmer.

FA Cup - Quarter Final - Chelsea v Leicester City

Gosti su smanjili u 51. minuti nakon autogola Axela Disasija, a 12 minuta kasnije Stephy Mavdidi je izjednačio. Jedan od ključnih trenutaka susreta dogodio se u 70. minuti kada je Callum Doyle isključen zbog prekršaja.

Domaćin je s igračem više uspio u drugoj minuti sudačke nadoknade zabiti sa 3-2, a gol je zabio Carney Chukwuemeka. Pobjedu "Bluesa" potvrdio je Madueke u osmoj minuti nadoknade.

U subotu su plasman u polufinale izborili drugoligaš Coventrx City koji je kao gost sa 3-2 porazio Wolverhampton, dok je Manchester City bio bolji od Newcastle Uniteda sa 2-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše