Obavijesti

Sport

Komentari 17

VIDEO Težak kiks šampiona: Furiozni Sassuolo potopio Inter!

VIDEO Težak kiks šampiona: Furiozni Sassuolo potopio Inter!

'Nerazzurri' su sada u ozbiljnoj krizi. Poraz od Milana, remi s Napolijem, poraz od Liverpoola i sada nokaut od Sassuola. Sve dobro što su gradili tijekom sezone prosulo se u nekoliko utakmica

VIDEO

Nogometaši Milana kiksali su protiv posljednje Salernitane jedva odigravši 2-2. Ante Rebić zabio je pogodak za spas i nekako je bilo neminovno da će gradski rival ponovno zasjesti na vrh prvenstvene ljestvice. Ali Inter je u 26. kolu Serie A doživio težak poraz u vlastitom dvorištu izgubivši od Sassuola 0-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

Sassuolo jest dobra momčad što nanovo dokazuje iz sezone u sezonu. No, pored ovakvog Intera teško je bilo za očekivati da će, uz činjenicu da se susret igrao na Giuseppe Meazzi, proći bez dva, tri komada u mreži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Serie A - Inter Milan v Sassuolo

A dogodilo se upravo suprotno! Sassuolo, koji je utakmicu dočekao kao 12. momčad Serie A uz vrlo promjenjivu formu ove sezone, rastavio je Inter usred Milana, koji je sada upao u ozbiljnu krizu. Poraz od Milana, remi s Napolijem, poraz od Liverpoola... A sada i nokaut od Sassuola.

'Crno-zeleni' poveli su već u 8. minuti golom Giacoma Raspadorija.

GOL RASPADORIJA OVDJE

A već je u 26. bilo 0-2. Strijelac je bio Gianluca Scamacca, napadač koji će, prije ili kasnije, zaigrati za neki veći klub zbog iznimnih kvaliteta koje posjeduje.

GOL SCAMACCE OVDJE

Serie A - Inter Milan v Sassuolo

Utakmica je bila prilično otvorena i premda je Inter imao inicijativu, stvorio pregršt prilika, činilo se da ne bi zabio da se igra dodatnih 90 minuta. Jer kako opravdati nemoguć promašaj Lautara Martineza iz 71. minute? Argentinac igra u potpunosti izvan forme i nije ni sjena igrača od prošle sezone kada je s Lukakuom činio najubojitiji duo talijanske lige, ali i jedan od najopakijih na svijetu.

PROMAŠAJ LAUTARA OVDJE

Serie A - Inter Milan v Sassuolo

Inter na koncu i jest stigao do pogotka, no on je poništen nakon pregleda VAR-a. Nesuđeni strijelac bio je De Vrij u 94. minuti. Marcelo Brozović propustio je susret zbog akumuliranih kartona dok je Ivan Perišić igrao do 78. minute.

Sukus svega je da je Inter ispustio priliku ponovno zasjesti na vrh prvenstvene ljestvice, da je Milan ostao vodeći, ali i da Napoli ima sjajnu priliku u ponedjeljak protiv Cagliarija preoteti tron milanskom dvojcu i bodovno se izjednačiti s Milanom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića