Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Velika slavlja Monaca i Seville, udarac za Juve u Torinu

VIDEO Velika slavlja Monaca i Seville, udarac za Juve u Torinu

Najuvjerljiviju pobjedu u prvim susretima play-offa Europske lige ostvarila je Sevilla porazivši na svom terenu PSV Eindhoven. Monaco je u ludoj utakmici srušio Bayer dok je Juventus kiksao protiv Nantesa

VIDEO

Nogometaši Seville i Monaca ostvarili su pobjede u prvim susretima play-offa za plasman u osminu finala Europske lige, dok je Nantes na gostovanju u Torinu odigrao 1-1 protiv Juventusa.

Europa League - Play-Off First Leg - Sevilla v PSV Eindhoven

Najuvjerljiviju pobjedu u prvim susretima play-offa Europske lige ostvarila je Sevilla porazivši na svom terenu PSV Eindhoven sa 3-0.

Prvu priliku na utakmici imali su gosti, Ismael Saibari je u 10. minuti pucao, ali je Bono obranio. Uzvratio je Ivan Rakitić u 32. minuti, ali je njegov pokušaj iz slobodnog udarca završio pored gola.

U posljednjim trenucima prvog dijela Sevilla je ipak povela, a strijelac je bio Youssef En Nesyri nakon dodavanja Jesusa Navasa. PSV je u prvom dijelu bio bolji, imao je više od igre, ali se na odmor otišlo vodstvom domaćina.

U nastavku susreta Sevilla se razigrala, a Lucas Ocampos je u svega deset minuta provedenih na terenu zabio gol i upisao asistenciju. U 50. minuti, pet minuta nakon što je ušao u igru, Ocampos je zabio za 2-0, a u 55. minuti je asistirao Nemanji Gudelju za velikih 3-0. Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić je za španjolski sastav igrao cijeli susret.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Bayer LeverkusenMonaco su odigrali zanimljivu utakmicu s mnogo obrata, a na koncu su slavili gosti sa 3-2. Monaco je poveo, Bayer je s dva gola okrenuo rezultat, da bi gosti iz Kneževine zabili još dva gola za pobjedu.

Monaco je poveo već u devetoj minuti nakon velike pogreške domaćeg vratara. Jonathan Tah je vratio loptu svom vrataru, a Lukaš Hradecky umjesto da je ispuca, previše je čekao što je iskoristio Breel Embolo prišavši mu s leđa. Napadač francuskog kluba malo je gurnuo finskog reprezentativca, a Hradecky nespretno prebacio loptu preko svoje gol linije. "Apotekari" su tražili prekršaj u napadu, no izraelski sudac Orel Grinfeld je nakon konzultacija s VAR sobom pokazao na centar.

Bayer je u drugom dijelu uspio okrenuti rezultat golovima Mousse Diabyja (48) i Floriana Wirtza (59), da bi u 74. minuti izjednačio Krepin Diatta. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, Axel Disasi je u drugoj minuti nadoknade donio pobjedu gostima.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Juventus Nantes su odigrali bez pobjednika, 1-1.

Dušan Vlahović u 13. minuti je doveo Juve u vodstvo, no Ludovic Blas je u 60. minuti uspio izjednačiti. U 63. minuti je torinska "Stara dama" bila korak do novog vodstva, ali je Federico Chiesa zatresao prečku.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Identičnim rezultatom završio je i ogled Sporting Lisabona Midtjyllanda. Danci su poveli u 77. minuti golom Emama Ashoura, a četvrtoj minuti nadoknade izjednačio je Sebastian Coates.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...