Sport

Komentari 4

VIDEO Veliko srce Šibenčana: Ćurić slavio uz poruku za Kiaru

VIDEO Veliko srce Šibenčana: Ćurić slavio uz poruku za Kiaru

'Kiara želi život', pisalo je na papiru kojeg je nogometaš Šibenika Mario Ćurić pokazao u kameru proslavivši izjednačujući gol protiv Lokomotive. Malena Kiara (6) bori se sa zloćudnim tumorom i potrebna joj je pomoć

Jedan je to od trenutaka kada je čovjek ponosan na Hrvatsku nogometnu ligu. Van visoke kvalitete koju pruža posljednjih nekoliko sezona i zbog koje ima vjernih pratitelja kao u najboljim danima prije 15-ak godina, potezi kao ovaj nogometaša Šibenika Marija Ćurića dižu cjelokupni dojam na razinu više. Humanistički aspekt, onaj ljudski dodir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nogometaši Lokomotive i Šibenika odigrali su 1-1 na stadionu u Kranjčevićevoj u 18. kolu HNL-a. Lokomotiva je vodila golom Goričana od 39. minute, no gosti su uspjeli ugrabiti bod na ovom kišnom gostovanju golom Ćurića u 67. minuti.

Krilni napadač 'narančastih' tada je primio poruku od Marina Jakoliša ispisanu na komadu papira pa ju pokazao u kameru.

- Diži se, Hrvatska! 060 9003, Kiara želi život - pisalo ja na poruci.

Igrači Šibenika tako su se priključili akciji prikupljanja novčanih sredstava za malenu Kiaru Goršić (6), svoju sugrađanku, koja boluje od zloćudnog tumora gradusa IV, najagresivnijeg od svih vrsta. Malenoj djevojčici iz Šibenika potrebna je pomoć kako bi njezini roditelji u inozemstvu mogli platiti eksperimentalno liječenje čija cijena se kreće između 2 i 5 milijuna dolara.

24sata poziva sve da nazovu 060 9003 i doniraju koliko god su u mogućnosti. Svaka kuna će dobro doći, a mi ćemo svi zajedno pokazati koliko veliko srce Hrvatska ima kada je najpotrebnije.

Najčitaniji članci