Sport

Komentari 6

VIDEO Zabio gol i posvetio ga Vuškoviću u znak podrške

VIDEO Zabio gol i posvetio ga Vuškoviću u znak podrške

Nakon proslave gola, Dompe je otrčao do klupe za pričuvne igrače te je uzeo dres suigrača Marija Vuškovića i visoko ga podigao u zrak kako bi ga podržao u teškim trenucima koje proživljava

Francuski nogometaš Jean-Luc Dompe (27), inače igrač njemačkog drugoligaša Hamburger SV, u susretu protiv Nürnberga u 19. minuti zabio je gol za vodstvo svoje momčadi. 

Hamburger SV - 1. FC Nuremberg

Nakon proslave gola, otrčao je do klupe za pričuvne igrače te je uzeo dres suigrača Marija Vuškovića i visoko ga podigao u zrak. Napravio je to u znak podrške hrvatskom nogometašu koji pokušava dokazati nevinost nakon što krajem prošle godine bio pozitivan na zabranjenu supstancu etitropoetin.

Video možete pogledati OVDJE

GER; 2. FBL, Hamburger SV vs 1.FC Nuernberg

Vušković prolazi teške trenutke u karijeri, a brojni su mu do sada pružili podršku. 

Mladi stoper Hamburgera bio je na poligrafskom ispitivanju u Engleskoj, a kako je izvijestio njemački Bild, Vušković je prošao detektor laži, koji sugerira da je vjerojatnost za namjerno korištenje dopinga u njegovom slučaju manja od jedan posto. Ipak, poligraf nema presudnu težinu na njemačkom sudu, a novo ročište zakazno je za 10. ožujka. U slučaju da mu se dokaže krivnja, prijeti mu suspenzija do četiri godine, a u najtežem slučaju i zatvorska kazna. 

Utakmica je završila pobjedom Hamburgera rezultatom 3-0. 

GER; 2. FBL, Hamburger SV vs 1.FC Nuernberg

Najčitaniji članci