Obavijesti

Sport

Komentari 51

VIDEO Zanimljiva reakcija Torcide nakon pobjede Hajduka

VIDEO Zanimljiva reakcija Torcide nakon pobjede Hajduka

Vjerna Torcida opet je bila vjerni pratitelj, nekoliko stotina navijača stiglo je u Osijek gdje su od prve minute bodrili Hajduk, a to je igračima bio vjetar u leđa. Na kraju su 'bili' slavili i plasirali se u polufinale

VIDEO

Ljutiti, razočarani i promrznuti u nedjelju su bili navijači Hajduka. Stajali su na oronulom Maksimiru, razočarani nakon bolnog poraza od Dinama (4-0) u najvećem hrvatskom derbiju u kojem je Hajduk izgledao poput niželigaša. Bila je to sramotna partija 'bilih', no igrači su bili svjesni toga, da gore ne može pa nije bilo smisla dodavati 'soli na ranu'. Navijači su ih pjesmom podržali i dali do znanja da su uz njih uoči utakmice sezone.

Pokretanje videa...

Bakljada za 112. rođendan Hajduka 00:56

Ta podrška možda ih je i motivirala uoči četvrtfinala Kupa. Susret protiv Osijeka u Gradskom vrtu bio je biti ili ne biti. Utakmica za spas sezone i jedina šansa za trofej nakon što se klub gotovo sigurno oprostio od naslova. Torcida je opet bila vjerni pratitelj, nekoliko stotina navijača stiglo je u Osijek gdje su od prve minute bodrili Hajduk, a to je igračima bio vjetar u leđa. Splićani su odigrali nemjerljivo bolje nego na Maksimiru, slavili 2-1 golovima Vuškovića i Krovinovića te se plasirali u polufinale Kupa.

Osijek i Hajduk sastali se u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Hajduk je vodio 2-0, Osijek je smanjio preko Živkovića u završnici i uslijedio je pritisak domaćina, no gosti su preživjeli i nakon posljednjeg sučevog zvižduka, težak teret pao je s njihovih leđa. Konačno su se mogli nasmijati nakon sramotnog poraza od Dinama, a nakon pobjede krenuli su prema tribini gdje je bila smještena Torcida. 

Osijek: Navijači na četvrtfinalnoj utakmici kupa između Osijeka i Hajduka

Torcida bez glasa 

Dok se sa domaće zapadne tribine začuo pljesak i pjesma Hajdukovih pristaša, Torcida je ovaj put ostala bez reakcije. Bez pljeska i navijanja, očito su rane iz Maksimira još svježe. Zanimljivo, uobičajeno je da igrači skroz dođu do tribine s navijačima i zahvale im se na podršci, no ovaj put su došli tek do gola, nisu zapljeskali, okupili su se u krug i održali govor pa se pokupili u svlačionicu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta